Just Entertainment brengt op 19 november de hartverwarmende én avontuurlijke animatiefilm Duck Duck met de uitbundige gans Ben, uit op DVD. Kun je niet wachten? De film is sinds 4 november al thuis te zien On Demand!

In Duck Duck maken we kennis met Ben, een uitbundige gans die liever zijn uitsloverige kunstjes in de lucht vertoont dan dat hij zich druk maakt om anderen en de jaarlijkse vogelmigratie. Maar dan worden de kleine eendjes Mo en Vie per ongeluk door Ben gescheiden van hun vlucht. Machteloos vragen de eendjes Ben om hulp, maar die zit niet op zulke kleine lastpakken te wachten. Ben moet echter zijn plannen bijstellen als hij per ongeluk zijn vleugel verwondt, en zelf ook niet meer meekan met de vlucht. Er zit niets anders op dan samen op pad te gaan.

Tijdens hun tocht staan Ben en de eendjes voor de ene na de andere obstakel en ontmoeten ze ook een hoop nieuwe vrienden. Wanneer de sluwe kat Banzou in de gaten krijgt dat de gewonde gans en kleine eendjes compleet weerloos zijn, opent hij de jacht op die lekkere hapjes. Tijdens hun reis komen Ben, Mo en Vie erachter dat ze elkaar meer nodig hebben dan gedacht en zien ze in hoe belangrijk familie is!

Meer informatie vind je hier.

83 gedachten over “DUCK DUCK – 19 november op DVD

  1. Daar zou ik onze 5 kleinkinderen een groot plezier😍 meedoen en ook opa en oma😂ook hebben ze even rust😴 als ze alle 5 bij ons zijn

  2. Dat ziet er mooi en leuk uit! Een mooie dvd voor de kinderen is altijd fijn om te hebben, zeker in deze tijd van het jaar. Ik loot graag mee.

  3. ‘Geweldig wat lijkt mij dit een leuke film om samen heerlijk van te genieten met de kleinkinderen. Ik doe er super graag voor mee!!

  4. Wat leuk om naar deze film te gaan met onze dochter. Deze films zitten altijd vol (verborgen) humor. Als het van de makers van Shrek is dan is succes gegarandeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.