Nederlandse bekendste ontwerpersduo Viktor&Rolf zorgt samen met HEMA voor een sprankelende kerst dit jaar. De twee oer-Hollandse merken slaan de handen ineen voor een limited edition ‘jingle bows kerstcollectie’ die vanaf vandaag verkrijgbaar is bij HEMA.

De collectie

De limited edition-collectie bestaat uit een aantal kerstdecoratie-stukken, waaronder kerstballen, folieballonnen, glinsterend inpakmateriaal, een cava-fles met glitter sleeve, kerstchocolade, kerstservies en kerst(tafel)linnen.

Het ontwerpersduo heeft zich ook gebogen over kersttruien- en sokken voor mannen, vrouwen, kinderen en voor de jongste een HEMA x Viktor&Rolf kerstrompertje.

De artikelen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in de HEMA-winkels en via www.hema.nl. Prijzen van de collectie liggen tussen de €1,50 voor geschenkverpakkingen tot €35.- voor het tafelkleed.

Jingle bow

De voor Viktor&Rolf kenmerkende bow komt veelvuldig terug in de collectie. De iconische strikken zijn sterk vertegenwoordigd en vormen het hoofdthema van deze kerstcollectie. Ook in het logo van de limited edition-collectie komt de bow terug. Het logo is een grafische, hoekige vormgeving van de strik. Het is een kersttransformatie van het iconische HEMA logo.

De collectie straat alles uit waar men in eerste instantie bij de feestdagen aan denkt namelijk, glitters, rood- en goudtinten, feestelijk- en uitbundigheid. Alles om de perfecte kerstboom, kersttafel en bovendien jezelf mee op te tuigen.

Samenwerkende iconen

Een samenwerking tussen deze twee iconische merken van Hollandse bodem was voor beide partijen meteen vanzelfsprekend. Viktor&Rolf: “HEMA is meer dan alleen een merk, het is een cultureel fenomeen zoals tulpen en kaas. HEMA heeft ook voor ons sinds jongs af aan een rol gespeeld in ons leven. HEMA is waar wij onze eerste schriften voor de middelbare school kochten en waar wij nu nog steeds onze sokken kopen. HEMA is als behang en fijne achtergrondmuziek, het is er altijd en overal, maar stoort nooit”.

Bij HEMA zit geluk in de kleine dingen en HEMA houdt er van om praktische producten leuker en makkelijker te maken. Viktor&Rolf is voor HEMA dé uitgesproken partner om hun goede basics, een extravagante Viktor&Rolf twist te geven.

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.