Vbarbie1anaf 17 september op DVD & Blu-ray en de poppenserie in de speelgoedwinkel!

In een gloednieuw muzikaal avontuur speelt Barbie de rol van prinses Alexa, een verlegen boekenwurm die liever leest dan dat ze haar koninklijke plichten nakomt. Op een dag loopt ze door de paleistuinen en ontdekt een geheime deur. Ze gaat de deur door en komt in een betoverende wereld terecht, waar ze zeemeermin Romy en fee Nori ontmoet. Zij vertellen haar dat de kwaadaardige Malucia alle magie in het land weg wil nemen. Tot haar verbazing blijkt Alexa over magische krachten te beschikken en haar nieuwe vrienden weten zeker dat zij Malucia tegen kan houden. Zal het Alexa lukken haar nieuwe magische krachten onder de knie te krijgen en Malucia te stoppen?

Deze kleurrijke sprookjesmusical vol muziek, magie en glitter is een echte must see voor alle prinsessen- en Barbiefans.

Extra’s op de DVD en Blu-ray: Muziek video ‘If I Had Magic’, Barbie Life in the Dreamhouse deel 1 & 2, Muziek video ‘Anything is Possible’, deleted scenes.

Tegelijk met de DVD en Blu-ray brengt Mattel een serie Barbie poppen uit.

De poppen zijn even betoverend als de magische wereld waarin Alexa terecht is gekomen, want Alexa’s nieuwe vriendinnen kunnen er als bij toverslag anders uitzien: het ene moment dragen ze een fantastische japon voor de theeparty, het andere moment een compleet andere, unieke outfit. Dat gebeurt in een handomdraai, dankzij een simpel mechanisme. Kies voor de mooie zeemeermin of de fantastische sprookjespop. Beide poppen dragen bijpassende accessoires, zoals een halsketting en haarclips die oplichten met neonkleurtjes. Elk meisje zal het heerlijk vinden om de poppen telkens opnieuw van outfit te laten veranderen en steeds nieuwe verhalen voor ze te verzinnen. Verzamel ze allebei voor extra speelplezier.

WINNEN!barbie2
Wij mogen 1 kindje blij maken met de DVD van “Barbie en de Geheime Deur” én de mooie barbiepop die je hiernaast op de afbeelding ziet. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam. De winnaar wordt bekend gemaakt op 21 september 2014!

Deze actie is inmiddels afgelopen. Manon Leussink heeft gewonnen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.