r0-40-300-225-ee6-K3_kan_het
Het verschrikkelijke nieuws dat K3 gaat stoppen zit bij de kleine fans nog diep in hun gedachten. Mijn kleine fan moest ontzettend huilen! Met doorlopen oogjes keek ze naar de persconferentie van K3. Het was echt waar, K3 ging stoppen. En zelfs het “goede” nieuws dat ze samen met de kindjes opzoek gingen naar een hele nieuwe K3 maakte het er allemaal ook niet beter op. Maar gelukkig is de nieuwe K3 kan het DVD uit, deze is zo leuk hij laat de kindjes alles weer even alles vergeten.

k31Het eerste wat mijn dochtertje riep toen de DVD binnen kwam was: “DAAR WAREN WIJ!!” Afgelopen november hadden wij het mega geluk dat we samen de show in Rotterdam mochten bijwonen en erover bloggen. De blog is hier terug te lezen. Ik had even hoop dat het precies de dag was dat wij er waren want dat zou helemaal leuk zijn, maar de show K3 Kan Het! is een registratie van de voorstellingen op 4 november 2014 in Ahoy Rotterdam. Dat deed overigens voor mijn dochtertje nergens aan af, want de show was precies zo als wij hem toen zelf hadden ervaren.
In de show verschijnt de stoute Koen Kommer, de meiden van K3 pesten hem behoorlijk met zijn naam en Koen gaat een weddenschap aan met K3. Degene die de meeste wensen kan vervullen die wint een heerlijke grote slagroom taart.
k34
Op de DVD laat K3 niet 1, niet 2, niet 3 maar, maar liefst 4 wensen in vervulling gaan. Koen kommer laat er ook 3 in vervulling gaan maar niet helemaal zoals je zou verwachten. Ik vond het erg leuk aan deze show dat kinderen er zelf zo nauw bij betrokken waren. Ook werden alle meest bekende liedjes gezonden waaronder: ‘Waar zijn die engeltjes’, ‘handjes draaien’, ‘drums gaan boem’, ‘alle kleuren’ en meer. Ook staat er nog een K3 kan het bonus clip op.

k32Hij is hier in ieder geval weer een groot succes! Mijn dochter heeft hem sinds woensdag ik schat zo’n 15x gezien en staat bij elke keer weer net zo hard mee te zingen en te dansen als de keer ervoor. Ook gaat ze er steeds weer helemaal in op zoals mee roepen met de kindjes in het publiek. Wat mij betreft is deze DVD een absolute aanrader! En nu kan ze haar K3 steeds opnieuw blijven ervaren. Ook wanneer er een nieuwe K3 ten tonele verschijnt.

De DVD is o.a te koop bij Bol.com.
[bol_product_links block_id=”bol_5520091f4032e_selected-products” products=”9200000035431543″ name=”k3″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
/Linda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.