CHIMA S2 FAKE PACKSHOT.jpgWarner Bros. Home Entertainment presenteert op 15 juli LEGO: Legends of Chima – Seizoen 2 op DVD. De DVD van LEGO: Legends of Chima – Seizoen 2 is het vervolg op het spannende fantasie avontuur dat zich afspeelt in een land dat bewoond wordt door verschillende magische diersoorten. In seizoen 1 zagen we hoe Laval en zijn vrienden probeerden het krachtige element CHI te pakken te krijgen om het Koninkrijk Chima van de ondergang redden. In seizoen 2 moeten de stammen zich verenigen tijdens een spannende reddingsmissie. Kinderen kunnen genieten van 21 afleveringen vol magie in de wereld van LEGO.

Synopsis
De wereld van Chima is een magisch land met magische diersoorten als bewoners. Deze dierenstammen lopen en praten als mensen. Ze rijden in voertuigen, gebruiken machines en wonen in prachtige kastelen en huizen. Maar vergis je niet, dit zijn dieren met klauwen, staarten en soms zelfs vleugels.

In dit gloednieuwe avontuur zijn de onmisbare watervallen van Mount Cavora drooggevallen, stelen nieuwe stammen het krachtige element CHI en zijn de voorspelde Mighty Legend Beasts nergens te bekennen. De dierenstammen van Chima moeten zich verenigen om het op te nemen tegen Bats, Scorpions en Spiders tijdens een moeilijke reddingsmissie naar de onherbergzame Outlands. Sluit je aan bij Laval en zijn vrienden en help ze met dit gloednieuwe en spannende avontuur in het magische land!

Releasedatum: 15 juli 2015
Kijkwijzer: 6, geweld en angst
Speelduur: 21 afleveringen van 21 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.