school1Voor alle brugklassers zit het eerste schooljaar er weer bijna op. Maar als je in groep acht zit, breekt er nu een spannende periode aan. Want… na de vakantie ben je gewoon weer de jongste van de school. Maar dat is nog niet alles. Je gaat naar een ander gebouw, ontmoet nieuwe klasgenoten en krijgt meer vakken van verschillende leerkrachten. Je hebt veel nodig voor je nieuwe schooljaar en je wilt alles natuurlijk in huis hebben voordat het schooljaar begint. Maar wat heb je nodig en waar kun je je schoolartikelen het beste kopen? Kijk nu op www.cool4school.nu voor de enige echte Cool4School krant met daarin het meest complete assortiment schoolartikelen. En nog belangrijker… Je leest hierin hoe jij kans maakt op je eigen iPad Mini! Met de verkooppuntenzoeker vind je snel een winkel bij jou in de buurt.  

school2Voor de vetste en meest hippe schoolspullen!
Zeker als je naar de middelbare school gaat, is het fijn om je goed voor te bereiden. Dat zorgt voor minder spanning en stress. Vaak heb je voor de zomervakantie al informatie gekregen van je nieuwe school over wat je allemaal nodig hebt. Zorg ervoor dat je dit in je vakantie aanschaft. Zo begin je goed voorbereid aan je eerste schooldag. Bij de kantoorvakhandel bij jou in de stad of in het dorp ben je zeker aan het goede adres voor je schoolspullen. De leukste agenda’s, tassen, etuis, de beste basics, maar ook gadgets, bijoux en make-up vind je bij jouw kantoorvakhandel. Jouw kantoorvakhandel biedt ook als enige in Nederland de Gingerbread-schoollijn van Lannoo aan. Hou jij van girlie en vintage? Dan is Gingerbread echt iets voor jou!

De leukste, mafste en coolste agenda’s
Met je agenda laat je zien wie je bent. Hou je van fashion of voetbal? Cool4School heeft de leukste agenda’s. Bij de meiden, zeker onder de echte fashionista’s, zijn de agenda’s van het merk SuperTrash, ontworpen door Olcay Gulson, erg populair. Onder de jongens is momenteel de agenda van het modemerk Franklin & Marshall een topper. Wil je iets heel anders? Er is volop keus! Van een ‘Blond’ tot een ‘Paul Frank’ agenda en van een ‘FC Barcelona’ tot een VI agenda’… Kijk voor nog meer agenda’s op www.cool4school.nu en download de krant met alle aanbiedingen.

Juist op school wil je er goed uitzien!school3
Zeker als je naar de brugklas gaat, waar je allemaal nieuwe mensen ontmoet, is het best even spannend en wil je er natuurlijk op je best uitzien. Daarom kun je bij de kantoorvakhandel nu ook leuke meidendingen kopen. Van leuke armbandjes tot heel veel soorten lipgloss en mooie nagellakjes. En… alles past heel gemakkelijk in je etui.

Tassen
Een goede tas is een ‘must have’ voor iedere scholier. De tas moet natuurlijk wel helemaal jouw smaak zijn en daarbij van kwaliteit, want het hele jaar door moet je hiermee je zware boeken en andere benodigdheden dragen. Daarbij moet het handig te dragen zijn en lekker zitten om je schouder(s) als je naar een ander lokaal moet of met de fiets naar huis gaat. Op www.cool4school.nu vind je de leukste tassen. Van schoudertassen tot rugzakken van de allerleukste merken.

iPad actie
Bij elke ondernemer waar je de Cool4School artikelen kunt kopen, maak je deze zomer kans op een iPad Mini. De Cool4School krant wordt in een oplage van ruim 1 miljoen exemplaren gedrukt en is verkrijgbaar bij alle deelnemende kantoorvakhandels.

Wat heb je veel nodig…
Het is niet anders, maar scholieren moeten voor het nieuwe schooljaar veel aanschaffen. Want… naast een agenda en een goede tas, heb je natuurlijk nog veel meer nodig. Neem een checklist mee naar de winkel (misschien heb je ‘m al van je nieuwe school gekregen) en vink af wat je hebt gekocht. Op deze manier ben je snel klaar voor je nieuwe schooljaar en kun je volop genieten van je vakantie…

Prijs en verkrijbaarheid
Via de website www.cool4school.nu kun je de Cool4School krant, met daarin alle benodigde schoolartikelen, online bekijken en vind je snel een winkel bij jou in de buurt.

Een gedachte over “De vetste schoolartikelen en een chill schooljaar!

  1. Ik gan wel niet meer naar school maar ik ben ook dol op schoolspullen! Mijn jongste zoon gaat volgend jaar beginnen op de middelbare school. Ik vind die tas bovenin de post erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.