De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s.

 

Missing Link is de nieuwe animatiefilm van de befaamde Laika Studios (ParaNorman, The Box Trolls en Kubo and the Two Strings). De originele stemmen worden vertolkt door o.a. Hugh Jackman (Sir Lionel Frost), Zach Galifianakis (Mr. Link) en Zoe Saldana (Adelina Fortnight). De Nederlandse stemmencast bestaat uit o.a. Matteo Simoni, Charly Luske en Birgit Schuurman.

Verkrijgbaar op DVD en Blu-ray!

53 thoughts on “Missing Link

 1. Mijn dochter Julia en ik willen de film graag zien omdat we de trailer gezien hebben en die smaakt zeker naar meer. Het lijkt ons een superleuke film!

  1. Mijn dochters wilde deze film graag zien in de bios, dat is er uiteindelijk niet van gekomen. Nu zou het wel heel leuk zijn als we hem thuis samen kunnen kijken.

 2. mijn neefje komt heel regelmatig een dagje of nachtje, dan mag hij lekker mee naar deze film en nog een knuffel op de koop toe !!

 3. Link lijkt me gewoon een leukerd. En natuurlijk ben ik erg benieuwd naar het verhaal, een film die ik graag op een luie zondag met ze ga bekijken.

 4. Ik doe mee, omdat ik deze film graag wil zien met mijn neefje: samen de trailer gekeken en zowel hij als ik hadden een ‘big-smile’ op ons gezicht!

 5. Dit vindt mijn kleinzoon vast heel leuk en ik natuurlijk ook.
  Wij willen hem allebei graag zien.
  Deze leuke dvd en ook nog een knuffel van de hoofdpersoon, daar is mijn kleinzoon vast blij mee.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 6. Lijkt mij echt een leuke en grappige film, waar de kleinkinderen samen met opa en oma zeker heel veel zullen genieten. Met een glaasje fris en popcorn erbij maken wij zo ons eigen bioscoop met Missing Link!!

 7. Ik heb samen met mijn zoontje de Nederlandse versie gezien maar ben benieuwd naar de Engelse versie! Knuffel is voor mijn zoontje

 8. Mijn zoontje is een beetje mijn missing link. gescheiden co parenting. dus ene week veel missen en andere week weer volop genieten. Ik gun hem het beste, maar wel zwaar, iemand die er tussenin zit, maar het missen kan ook erg fijn zijn, net als deze missing link film. Dus daarom win k m graag, weer lieve lachjes naast me of op de achtergrond.

 9. Lijkt mij een erg leuke film om met de kinderen te kijken,zo’n film die ook wel leuk is voor de ouders 🙂 De knuffel er gezellig bij op de bank!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.