Just Film Distribution en Just4Kids brengen op 28 augustus Jim Button & de Stad van de Draken uit in de Nederlandse bioscopen. Een superspannende familiefilm over de bekende Jim Button die de wijde wereld intrekt en Drakenstad trotseert met Stoomlocomotief Emma en Lucas de Machinist. Jim Button & de Stad van de Draken is gebaseerd op de bestseller Jim Knoop en Lucas de Machinist van Michael Ende. Jim Button was eerder ook te zien in de tekenfilmserie Jim Button en Lucas de Machinist. Dus ga vanaf 28 augustus samen met Jim, Emma en Lucas mee op hun eerste bioscoopavontuur.

Bioscooprelease: 28 augustus

Jim Button, een avontuurlijke jongen van het kleine eiland Lummerland, realiseert zich op een dag dat hij daar eigenlijk niet vandaan komt. Hij besluit het eiland te verlaten en trekt de wijde wereld in op zoek naar avontuur. Samen met zijn goede vriend Lucas de machinist en stoomlocomotief Emma komen ze terecht in het grote keizerrijk Mandala. De jonge prinses Li Si is gevangen genomen in de gevaarlijke Drakenstad en Jim wil niets liever dan de mooie prinses bevrijden. Samen trotseren zij de gevaren van de Drakenstad, belanden in een spannende zoektocht en ontmoeten bijzondere vrienden. Gaat het hen lukken Li Si te bevrijden?

Speelduur: 110 minuten | Kijkwijzer: 6, Angst, Geweld | Distributeur: Just Film Distribution & Just4Kids

51 thoughts on “Jim Button en de Stad van de Draken – 28 augustus in de bioscoop

 1. Wauwww deze film lijkt me super gaaf voor mijn zoontje Milan. Hij is gek op spannende verhaallijnen, en draken vind hij te gek!
  Denk dat hij deze film heeel graag zou willen bewonderen

 2. dat lijkt mijn leuke film voor de jongens ik doe graag mee voor mijn jongens van 11 en 12 die dit erg leuk zullen vinden en gelijk we dagje uit zijn want ons vakantie was thuis zijn kunnen we nog even afsluiting doen met deze leuke film

 3. mijn neefje komt heel regelmatig een dagje of nachtje, het lijkt mij een hele leuke film voor hem.

  gezellig samen naar de bios !!

 4. Als ik een hele gelukkige winnaar ben zou ik mijn neefje meenemen, hij vindt draken heel stoer en hij speelt vaak met treintjes. Hij wil zelfs treinmachinist worden

 5. Mijn kleinzoon en ik zouden graag naar deze spannende film gaan.
  Wij houden allebei wel van een spannende avonturenfilm.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 6. Wow een varende trein, moest gelijk aan Harry Potter denken. Fantasy films zijn de favoriete films van mijn stiefzoon, heel graag dus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.