monsterhighDeze dvd kan je overal bekijken, wanneer je de digitale versie download (Digital Ultraviolet) Dat vind ik zo innovatief van Monster High. Het houdt niet op, het gaat maar door. Is het niet met poppen, dan wel met dvd’s en een hele site vol activiteiten voor de fans.

‘Laat je geesten vliegen’: Er staat de Monster High ghouls heel wat te wachten wanneer zij zich bevinden in de gangen van het spooktastische Haunted High! Wanneer de ghouls Spectra Vondergeist volgen, ontdekken zij een geestweldige wereld met een school met alleen maar geesten. Echter, de ghouls worden niet bepaald warm verwelkomd door Directeur Revenant, wie Spectra straft met angstaanjagende nablijfkettingen, waardoor zij niet meer terug kan naar Monster High. Nu is het aan de onvolmaakte perfecte vrienden om geestelijke vormen aan te nemen zodat zij één van henzelf kunnen redden van een eeuwige verdwijning.

Neem hier een kijkje voor de trailer en meer Monster High.

‘Monster High- Geheime geesten’ van Universal pictures, maart 2015, duurt ruim 70 minuten en is in zes talen te beluisteren. Extra zijn er twee Spooktacular korte animaties! De dvd is o.a. hier te koop:
[bol_product_links block_id=”bol_550ff0234cc16_selected-products” products=”9200000035890516″ name=”haunted” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

/Lmcmr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.