Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April O’Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze een mutantenleger achter zich aan krijgen.

Wie zijn de Turtles?

De Ninja Turtles zijn vier fictieve personages die bekend zijn uit verschillende stripboeken, tekenfilms, films en tv-series. Ze staan ook bekend als de “Teenage Mutant Ninja Turtles” (Tienerschilpadden met een Mutant en Ninjutsu-vaardigheden). De namen van de vier Turtles zijn Leonardo (Leo), Michelangelo (Mikey), Donatello (Donnie) en Raphael (Raph).

Elk van de Turtles is genoemd naar beroemde kunstenaars uit de Renaissance en heeft zijn eigen persoonlijkheid en wapen:

 1. Leonardo (Leo) is de leider van het team en draagt een blauwe bandana. Hij is bedreven in het gebruik van twee katana-zwaarden.
 2. Michelangelo (Mikey) draagt een oranje bandana en is de grappenmaker van het stel. Hij hanteert nunchaku.
 3. Donatello (Donnie) draagt een paarse bandana en is de technische expert van het team. Hij gebruikt een bo-staff (lange stok).
 4. Raphael (Raph) draagt een rode bandana en heeft een stoer en temperamentvol karakter. Hij gebruikt een paar sai.

De Turtles zijn oorspronkelijk ontstaan uit een chemisch ongeluk waarbij gewone schildpadden in mensachtige vormen zijn gemuteerd en later zijn getraind in de kunst van het ninjutsu door hun ratmeester, Splinter. Samen vechten ze tegen schurken en boeven om de stad te beschermen tegen het kwaad. De Ninja Turtles hebben een enorme populariteit verworven en zijn geliefd bij vele generaties fans over de hele wereld.

WINNEN!

Wij mogen 3 mensen blij maken met een leuk pakketje. Hier zitten 2 vrijkaartjes in, een t-shirt en een pizza box! Laat hieronder weten welke Ninja Turtle jouw favoriet is en vergeet je naam + een geldig mailadres niet. Op 15 augustus ontvangen de winnaars een mail!

Beeld: Filmdepot

40 gedachten over “Ninja Turtles: Totale Chaos

 1. Ik doe graag mee voor mijn zoon. Hij vindt Michelangelo het leukst, omdat hij houdt van lol maken en grappig is. Ook is hij lekker relaxed.

 2. Ik maak heel graag kans de goeie ouwe TMNT tijd te mogen herbeleven en mijn zoontje Bart kennis te laten maken met Turtle Power! Michaelangelo is mijn favoriet. 🤩♥️🐢🍕🎁🤞🏼🍀

 3. Michelangelo, ik doe graag mee voor mijn neefje, zijn vader was in de jaren vroeger al fan van de TMNT, dus gaat van generatie op generatie, blijft leuk.

 4. Onze zoon is helemaal gek van Donatello, omdat hij het heel stoer vindt hoe hij vecht met die stok!

  Hopen op een heel klein gelukje dan maar!

 5. Hier is Michelangelo favoriet omdat hij de grappigste is. Lijkt me ontzettend leuk om de vakantie af te sluiten met een middagje bioscoop!

 6. Leonardo is hier toch wel ons grote favoriet hoor.
  Dit zou natuurlijk een leuk begin zijn van mijn vakantie met de kinderen

 7. Ik zit tussen Michelangelo en Raphael. Beide zijn goed en leuk. Ikzelf heb ook een beetje opstandig karakter en kan daarna ook vrolijk een grapje erover maken. Maar eerlijk is eerlijk ze zijn allemaal toch wel goed hoor. Ook lekker kleurrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.