paw1Paw Patrol is een avontuurlijke kinderserie, die sinds 2013 wordt uitgezonden op Nickelodeon. De serie gaat over zes stoere pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye – die worden geleid door de 10-jarige Ryder.

Paw Patrol rolt door de sneeuw en glijdt over het ijs in deze 7 wintermissies, inclusief een dubbel avontuur om Kerstmis te redden! Een skilift reddingsactie en een sneeuwmonster opsporen, geen missie is te groot en geen pup te klein. Zie ook hoe Rubble bij het team komt door te helpen in een situatie vol met sneeuw!

Deze DVD is helemaal geschikt voor de tijd van het jaar. Het is namelijk heel erg herkenbaar, al die gladde wegen in de winter en de kou die daarbij komt kijken. De spannende avonturen zorgen ervoor dat kids op het puntje van hun stoel zitten tijdens het kijken.

paw2Op de DVD staan 7 afleveringen. De eerste aflevering begint meteen al goed: de Kerstman komt namelijk in de problemen. Doordat hij met zijn arrenslee in een zware stom terecht komt gaat het helemaal mis. De kans is groot dat de pakjes dit jaar niet op tijd bij de mensen thuis zullen zijn. Zou Paw Patrol kunnen helpen?!

Wat erg fijn is, is dat de afleveringen per stuk, ongeveer 12 minuten duren. Je kunt het dus snel eventjes aanzetten als je bijvoorbeeld nog aan het koken bent, of omdat je moet hollen richting het kerstdiner op school. Geen urenlange film, maar korte stoere verhalen. De concentratie blijft op deze manier ook bij de kleinere kinderen beter hangen.

Afleveringen:
– Pups redden kerstmis
– Pups in de sneeuw
– Pups en het sneeuwmonster
– Pups redden hun beloning
– Liftende pups
– Pups krijgen een Rubble
– Pups redden een walrus

Paw Patrol – Reddingsmissies in de winter
DVD, deel 4, 89 minuten, Universal Pictures, is o.a. hier te koop: [bol_product_links block_id=”bol_566fb7365b0b1_selected-products” products=”9200000047822742″ name=”paw” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

WINNEN!
Wij mogen 1x deze leuke DVD weggeven. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

41 thoughts on “Paw Patrol: Reddingsmissies in de winter

 1. Geweldig. Hier een kleine Marshall (3jr). Hij heeft de hondjes gevonden op you tube. En alles is nu paw patrol wat er gevraagd werd aan sint en kerst en opa en oma…..
  Geen klus is te groot, geen pup is te klein ??

  Paw patrol to the resceu

 2. Geweldige actie! de kleine kijkt mee via mijn laptop en wordt helemaal blij bij het zien van de plaatjes. Dus als ik win dan is er 1 iemand helemaal blij….. duimen ……

 3. Oh geweldig, wat een coole actie. Onze Wessel is een van de grootste fans van Paw Patrol. Onze vaste schijf staat helemaal vol met alle afleveringen van het hele jaar. Ook in zijn vriendenboekje schrijft hij; lievelingsfilm; Paw Patrol ! Dit zou echt een leuke verassing zijn !!

 4. Voor mijn zoontje, we gaan straks verbouwen en dan zal hij.iets vaker achter de elektronische babysitter mogen dus een leuke film zal hij.prettig vinden

 5. Super mijn kleine meid is een enorm grote fan van Paw Patrol. Elke dag als wij onze grote meid naar school brengen, komen we langs de Blokker etalage en die staat vol met Paw Patrol producten. Ze wil hier echt wel uren kijken en noemt echt alles op.. het word meestal haasten om de grote meid naar school te krijgen

 6. Alle cadeautjes onder de kerstboom hebben wel iets van paw patrol! Mick is helemaal verzot op de serie maar een dvd is nog niet in huis. Zou dus een leuke aanvulling zijn op zijn verzameling.

 7. superleuk! dit zal ons dochtertje geweldig vinden, en laat ze nu net 13 januari jarig zijn! als we winnen betekent dit dus dubbelfeest!

 8. Dit zijn leuke kleine filmpjes voor de kleinkinderen.
  Ze kunnen de aandacht toch nog niet bij een lange film houden.
  Dit is precies perfect.
  Ik waag een kansje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.