Het is tijd voor een unieke, regenboogkleurige familiereünie vol actie en grote sterren. Anna Kendrick en Justin Timberlake keren terug in een nieuw deel van DreamWorks succesvolle muzikale franchise: TROLLS 3 IN HARMONIE (TROLLS BAND TOGETHER).

Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) nu eindelijk officieel een stelletje (#broppy)! Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers. BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien.

Maar als zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid.

In de film is een mix van psychedelische, vrolijke nieuwe en klassieke hits te horen, waar Trolls bekend om staat. TROLLS 3 IN HARMONIE (TROLLS BAND TOGETHER) heeft een indrukwekkende cast van muzikale sterren en geweldige comedians als nieuwe personages in de franchise, onder wie de Latin Grammy-winnaar en vier keer voor een Grammy genomineerde Camila Cabello (Cinderella) als Viva.

In de Nederlands gesproken versie met terugkerende stemmen van o.a. Sharon Doorson (Poppy), Buddy Vedder (Knoest) en Murth Mossel (Mini Diamond).

Copyright-2023-DreamWorks-Animation-All-Rights-Reserved

WINNEN!

Wij mogen 3 mensen blij maken met een leuk pakketje! Hier zitten 2 kaartjes voor de film in, een tote bag en een water bottle! Wie neem jij mee als je wint? Laat je reactie hieronder achter en vergeet je naam + een geldig mailadres niet. Op 5 november ontvangen de winnaars een mail!

17 gedachten over “Trolls 3 in Harmonie

  1. Tof! Mijn dochter en ik hebben onlangs samen de eerste film van Trolls gekeken en gaan het 2e deel ook snel bekijken, Hopelijk kunnen we via deze weg deel 3 in de bioscoop bekijken. Een gezellig uitje!

  2. Oooh! Dat zou zo leuk zijn. Mijn dochter is al van jongs af aan mega fan van Trolls! En haar mama vindt het ook onwijs leuk. We 🩷💙 Trolls!😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.