Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVilleDat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden!

In de originele versie zijn de stemmen van onder andere Kelly Clarkson, Pitbull, Ice-T, Nick Jonas, Janelle Monáe en Emma Roberts te horen. In de Nederlandse versie zijn de stemmen van Vajèn van den Bosch, Jamai Loman (zanger, presentator en musicalacteur) en Défano Holwijn (YouTuber, rapper en acteur).

Meer informatie vind je hier.

62 thoughts on “Ugly Dolls – vanaf 4 december op Blu-ray en DVD

  1. Wat leuk! Ik waag graag een kansje! Leuk voor als we weer met de camper op stap kunnen en de meiden een filmpje mogen kijken onderweg :D!

  2. Zo ontzettend leuk om kans te mogen maken op de dvd van Uggly Dolls! Wij hebben hem met het hele gezin gezien in de bios, en wat vonden we hem allemaal super 🙂 !! Echt een film om keer, op keer, op keer te willen bekijken! Zulke aandoenlijke karakters, vrolijke kleurtjes, goed verhaal, alle emoties komen voorbij. Wij maken dan ook maar wat graag kans, zouden er heel erg blij mee zijn!

  3. dit is zeker een leuke actie; ik doe graag mee. leuke film om voor het eerst te kijken in hun nieuwe speelkamer met tv en dvd speler.

  4. Nog niet gezien, leek ons destijds wel heel leuk. Voor de kinderen doe ik graag weer mee, ideaal voor op zo’n regendag als vandaag.

  5. Heel graag loot ik mee. En ach ugly dols , ze zijn toch schattig om te zien , leuk apart en tja toch wel een beetje lachwekkend. Heerlijk toch. Doe graag mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.