Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVilleDat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden!

In de originele versie zijn de stemmen van onder andere Kelly Clarkson, Pitbull, Ice-T, Nick Jonas, Janelle Monáe en Emma Roberts te horen. In de Nederlandse versie zijn de stemmen van Vajèn van den Bosch, Jamai Loman (zanger, presentator en musicalacteur) en Défano Holwijn (YouTuber, rapper en acteur).

Meer informatie vind je hier.

(Visited 191 times, 1 visits today)

62 thoughts on “Ugly Dolls – vanaf 4 december op Blu-ray en DVD

  1. Wat leuk! Ik waag graag een kansje! Leuk voor als we weer met de camper op stap kunnen en de meiden een filmpje mogen kijken onderweg :D!

  2. Zo ontzettend leuk om kans te mogen maken op de dvd van Uggly Dolls! Wij hebben hem met het hele gezin gezien in de bios, en wat vonden we hem allemaal super 🙂 !! Echt een film om keer, op keer, op keer te willen bekijken! Zulke aandoenlijke karakters, vrolijke kleurtjes, goed verhaal, alle emoties komen voorbij. Wij maken dan ook maar wat graag kans, zouden er heel erg blij mee zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.