vampVanaf 11 oktober zijn de Vampierzusjes Dakaria en Silvania terug te zien op DVD en VOD in een nieuw, smakelijk avontuur: VAMPIERZUSJES 2: VLEERMUIZEN IN JE BUIK!

De Vampierzusjes zijn terug voor een nieuw smakelijk avontuur! Twee jaar na hun verhuizing uit Transsylvanië zijn Dakaria en Silvania Tepes helemaal gewend aan het rustige dorpje Bindburg: ze halen goede cijfers op school en zijn beste vrienden met Helene en Ludo. Silvania heeft zelfs een liefje, zijn naam is Jacob. Dakaria heeft haar oog laten vallen op Murdo, de mysterieuze zanger van haar favoriete band Krypton Krax. Wanneer de zusjes horen dat Krypton Krax in de buurt zal optreden besluiten de zusjes om ‘s nachts stiekem het huis uit te sluipen en naar het concert te vliegen, ondanks het verbod van hun ouders. Op het concert komt Silvania oog in oog te staan met de gevaarlijke Xantor, de manager van de band en tevens een oude bekende van hun ouders. Xantor heeft nog een appeltje met hen te schillen en zint op wraak! Wanneer Dakaria wordt ontvoerd, moet Sylvania, samen met haar vrienden er alles aan doen om haar zusje te redden uit de handen van het kwaad…

 

VAMPIERZUSJES 2 is een fantasievolle, spannende en prijswinnende kinder/familiefilm naar de gelijknamige boeken van Franziska Gehm. De stemmen worden onder andere verzorgd door: Vajèn van den Bosch (THE VOICE KIDS), Venna van den Bosch, Tjeerd Melchers (MIJN VADER IS EEN DETECTIVE), Niels Croiset (ZWARTE TULP), Hilke Bierman en Joost Claes (OESTERS VAN NAM KEE). De DVD wordt uitgebracht door Just Entertainment.

Speelduur: 94 minuten Taal: Nederlands gesproken Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital 5.1 Kijkwijzer: 6 +angst CAP: € 9,99

WINNEN!
Wij mogen 4x de DVD van VAMPIERZUSJES 2 weggeven. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

20 gedachten over “Vampierzusjes 2: Vleermuizen in je buik

  1. ik zou de vampierzusjes graag kijken met kayleigh. we maken er dan gezellig een meidendagje van.
    En als afsluiting deze leuke maar denk ook spannende film van de vampierzusjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.