Halloween wordt in Nederland steeds groter gevierd. Vooral in gezinnen is Halloween (31 oktober) inmiddels een jaarlijks terugkerend feest. M&N Film Distribution brengt speciaal voor dit beetje griezelige feest de kinderfilm Oddbods – Snoepen of Spoken, met de stemmen van kinderhelden Ernst en Bobbie, uit op 20 oktober. 

Oddbods

De serie Oddbods draait om zeven harige personages met verschillende kleuren die allerlei uitdagingen moeten zien op te lossen. Ze hebben zeer uiteenlopende karakters en communiceren met gebaren. Dit leidt tot zeer ongebruikelijke situaties waarbij ze vaak op hun snufferd vallen en er dingen stuk gaan omdat ze elkaar niet begrijpen. De Oddbods trotseren de gevaren in het dagelijkse leven en veranderen, onbedoeld, gewone situaties in onverwachte, buitengewone en altijd humoristische gebeurtenissen.

Van 20 t/m 31 oktober te zien in bioscopen in het hele land

8 thoughts on “Vier Halloween in de bioscoop met OddBods – Snoepen of Spoken

  1. Dat vinden mijn 2 jongste kinderen geweldig. Ze zullen dit een supergrappige film vinden. Leuk om een gezellig uitje met ze te hebben!!

  2. Het kan niet anders dan dat dit een fantastisch leuke film is! Deze film zou ik dan ook graag met ons gezin gaan bekijken!

  3. Wat lijkt me dit een geweldige film! Ik zou dan met mijn dochter gaan, heerlijk even met zijn tweetjes genieten.🍀🍀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.