Vriendjes en vriendinnetjes zijn belangrijk omdat je blij van ze wordt en ze je opvrolijken als je verdrietig bent. Om hen in het zonnetje te zetten is het donderdag 8 juni Wereld Vriendendag. Op deze dag wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor vriendschappen in je leven en wat dit betekent voor je. De LEGO Friends vriendinnen Mia, Emma, Stephanie, Andrea en Olivia vieren deze vrolijke dag graag met je mee. Dus kruip lekker met je bestie op de bank en beleef samen de avonturen van de vriendinnen uit Heartlake City.


Het is fijn om een vriendje of vriendinnetje te hebben, samen kun je leuke dingen doen en je voelt je nooit alleen. Om bij je vriendschappen stil te staan en ze te koesteren, vieren we elk jaar Wereld Vriendendag. Olivia, Stephanie, Andrea, Mia en Emma  van LEGO Friends zijn dikke vriendinnen, dat zie je aan alles. Ze staan voor elkaar klaar en zijn altijd samen op pad om avonturen te beleven. Maar als het even tegenzit, vinden ze altijd een oplossing.

Laat je vriendje of vriendinnetje zien dat je hem of haar super lief vindt en vier samen met LEGO Friends Wereld Vriendendag op 8 juni. LEGO Friends seizoen 3 is nu verkrijgbaar op DVD.

[bol_product_links block_id=”bol_59233adbca1de_selected-products” products=”9200000072356084″ name=”lego” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

2 thoughts on “Vier op 8 juni Wereld Vriendendag met de vriendinnen van LEGO Friends

  1. Nu heb ik zelf geen kids en ben ik zelf misschien soms wel nog een kind, ondanks past deze niet meer helemaalbij me haha. Ik moet wel meteen denken aan lego die ook meer is geschikt voor grown ups. Lego – architerture die mooie of leuke uitgaves hebben zoals de eifeltoren, londen of berlijn. Dat is dan misschien een vreemde overgang of misschien niet, maarja never stop playing 😉 toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.