We zijn jarig en wie jarig is trakteert! Deze hele maand vieren we onze verjaardag met toffe winacties! Vandaag hebben we weer een hele mooie kunnen regelen, in samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment!

The LEGO Movie Collection

Zie hier de LEGO Movie Collection met de volgende drie LEGO films: The LEGO Movie, The LEGO Batman Movie & The LEGO Ninjago Movie.

The LEGO Movie
De eerste echte LEGO-film volgt het avontuur van Emmet, een doorsnee, braaf Lego-minifiguurtje dat na misverstand wordt aanzien als de ‘uitverkorene’ die de wereld moet redden. Emmet roept enkele superhelden samen op missie om een eind te maken aan een boosaardige tiran. Helaas is Emmet hopeloos slecht voorbereid op dit hilarisch avontuur. Grappig, inventief en heugelijk: een buitengewoon avontuur voor groot en klein.

The LEGO Batman Movie
De wereldwijd succesvolle LEGO® Movie zette al vrolijk en brutaal de toon, nu beleeft zelfbenoemd leider LEGO® Batman zijn eigen avontuur op het grote scherm! Dit hoogstvermakelijke animatiespektakel brengt je in een absurd tempo een spervuur van filmverwijzingen, woordgrapjes, superheldensatire en doldwaze actie in LEGO-stijl. Er broeit iets in Gotham en als onze favoriete vleermuisman LEGO® Batman de stad uit handen wil houden van The Joker zal onze eenzame stijder moeten gaan samenwerken. En misschien, héél misschien, kan er dan zelfs een glimlachje vanaf…

The LEGO Ninjago movie
In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om New Ninjago City. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en LEGO® meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader. Tijdens een episch gevecht worden de dappere maar ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en hun krachten te bundelen.

Fantastic Beasts Special Edition (Met pluche Niffler)

Een mysterieuze kracht laat een spoor van vernieling achter in de straten van het New York van 1926, waardoor de tovenaarsgemeenschap dreigt te worden ontmaskerd. Newt Scamanders excursie om magische wezens te onderzoeken en te redden zit er bijna op. Wanneer de nietsvermoedende dreuzel Jacob Kowalski per ongeluk een paar van Newts beesten vrijlaat, moet een groep onwaarschijnlijke helden ze opsporen voordat ze schade kunnen aanrichten. Maar met hun missie raken ze in een strijd verwikkeld met duistere krachten. Deze uitgave bevat de film Fantastic Beasts and Where to Find Them op dvd én blu-ray, en een pluche Niffler-knuffel.

Game Of Thrones – Seizoen 1 t/m 7

Dit is de allernieuwste boxset van Games Of Thrones seizoen 1 t/m 7, misschien wel de meest populaire TV-serie ter wereld. De tv-serie is gebaseerd op de boekenserie A Song Of Ice And Fire (Het Lied Van IJs En Vuur) van schrijver George R.R. Martin. Sinds 1996 heeft de schrijver vijf boeken uitgebracht: Game of Thrones, A Clash of Kings, A Storm of Swords, A Feast for Crows en A Dance with Dragons. De TV-serie heeft de boekenreeks echter inmiddels ingehaald omdat de schrijver momenteel (2017-2018) nog werkt aan het zesde en zevende boek genaamd “Winds Of Winter” en “A Dream Of Spring”.

Harry Potter – Complete 8-Film Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

De complete Harry Potter boxset met alle acht delen uit de legendarische filmreeks. Beleef J.K. Rowlings Wizarding World nu opnieuw thuis met deze acht klassiekers in één volledige collectie.

YEAR 1
Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.
YEAR 2
Auto’s vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar.
YEAR 3
Harry staat oog in oog met de door en door slechte Dementors, moet een weerwolf te slim af zijn en ontdekt de waarheid over de ontsnapte gevangene van Azkaban – Sirius Zwarts.
YEAR 4
Harry neemt het op tegen een dodelijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof en valt uiteindelijk in handen van Hij Die Niet Genoemd Mag Worden.
YEAR 5
Als maar weinig mensen geloven dat Heer Voldemort is teruggekeerd, moet Harry zijn vrienden in het geheim voorbereiden op de komende tovenaarsoorlog.
YEAR 6
Terwijl Heer Voldemort zijn greep op zowel de dreuzel- als tovenaarswereld verscherpt, zoeken Harry en Perkamentus naar een manier om Voldemort voorgoed uit te schakelen.
YEAR 7 – Part 1
Harry, Ron en Hermelien beginnen aan hun missie om het geheim achter Voldemorts kracht te vinden en vernietigen – de Gruzielementen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de drie meer dan ooit op elkaar vertrouwen… maar duistere krachten dreigen hen uit elkaar te drijven.
YEAR 7 –  Part 2
In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op alles, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.

De winactie is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben een mailtje gehad!

63 thoughts on “Vierdubbel feest met Warner Bros. Home Entertainment!

 1. mijn oudste kleindochter Arwen is megafan van Harry Potter, is zelfs al naar Londen geweest voor een bezoek
  als oma zou ik haar graag met de Harry Potter Box verrassen, die zal vast nog wel in haar schoen passen

 2. wat een mooie win aktie mijn 2 jongens van 10 en 12 zouden heel blij zijn met de The LEGO Movie, The LEGO Batman Movie & The LEGO Ninjago Movie. of met de Harry Potter box set zou een geweldig kerst kado zijn

 3. Holy moly, wat een vette winactie!
  Ik zou zelf graag de Harry potter serie willen winnen. Heb deze namelijk nog nooit helemaal gezien ivm tijdgebrek en te weinig slaap ?. De oudste hier is inmiddels ook toe aan deel 1 dus die kunnen we samen kijken.
  Nu dus duimen maar.

 4. Gefeliciteerd met de 6-jarige verjaardag.
  Gave actie zeg, ik weet zeker dat Jona (4) heel blij zal zijn met The LEGO Movie Collection

 5. Wauw!! Wat een geweldige actie!! En wat lastig kiezen……… Heel graag loot ik mee voor de box van Harry Potter alsjeblieft 🙂

 6. Leuk, leuk!
  Ik doe graag mee voor de complete Harry Potter boxset daar ik nog nooit naar een film van Harry Potter heb gekeken en ik nu toch wel nieuwsgierig ben geworden.

 7. OOOOH, ik hou echt van Game of Thrones (en alle andere gezinsleden ook!), dus heeeeel graag maak ik een kansje 😀 Wat zou dat leuk zijn tijdens de kerstvakantie.

 8. Oei dit is een lastige keuze zeg, ze zijn allemaal leuk, ik ga voor game of thrones dit keer denk ik, die ken ik nog niet maar lijkt mij wel erg mooi.

 9. Ik zou supergraag de Fantastic beasts set willen winnen! Want wat is nou fantastischer dan Fantastic Beasts kijken met je eigen Niffler knuffel! Hopelijk loopt ie niet zomaar weg om glimmende spulletjes te pikken..

 10. Wat een mooie collecties. Maar het is duidelijk dat ik graag een kansje waag voor de Harry Potter collectie.
  Ik heb alle boeken in huis en bewaard voor mijn kinderen. Mijn zoon die al weer bijna 9 wordt, zal een dezer dagen ook aan die boeken kunnen beginnen. Heel leuk om daarna samen de films te bekijken. Het zou een mooi cadeau zijn voor zijn 9 de verjaardag bedenk ik me. Samen met een Harry Potter lego setje erbij, helemaal in thema dan.

 11. Ik geloof niet in toveren, ik zou dus heel graag de Harry Potter box serie willen hebben om er eindelijk achter te komen hoe ze het allemaal doen. 😉

 12. Fantastic Beasts Special Edition (Met pluche Niffler)
  Deze film hebben we nog niet gezien en daarom doe ik reuze graag mee aan de verloting.

 13. Oo wat fantastisch! De lego movie collection gaat mijn zoontje he-le-maal te gek vinden!
  Hij zit helemaal in de lego fase, dat is ook vooral op zijn verlanglijstje terug te zien. Dus Sint gaat hem wel verrassen met een mooi bouwsetje! Hoe leuk als hij deze films daarna lekker kan bekijken! 🙂

 14. Kan zo enorm genieten van Games of Thrones, dat de kijk-avonden in mijn agenda geblokt zijn. Familie en vrienden weten dat ik de telefoon niet zal oppakken. Dus heel graag deze serie om nog vele malen te zien, maar ook om vele avonden rust in te plannen 😉

 15. Heel graag de The LEGO Movie Collection,dan heb ik erg blije kinderen,wat een leuke verrassing zou dat zijn als de postbode deze box komt brengen

 16. voor mijn Harry potter fan die bij de Primark altijd alles wil kopen wat maar met Harry potter te maken heeft dus als ik win kan ze iedere dag zoveel harry potter zien als ze wil

 17. ooohh onze legofan zou heel blij zijn met de lego movie collectie, dan kan hij naast het lego bouwen zijn handjes ook even rust geven door lekker onderuit op de bank toch nog met zijn grootste hobby bezig te zijn🍀🍀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.