Hikkie en Tandloos zijn terug met dit gloednieuwe avontuur! De onwaarschijnlijk vriendschap tussen mens en draak wordt in Hoe Tem Je Een Draak 3 flink op de proef gesteld. Vlieg vanaf 5 juni met hen mee op 4K Ultra HD, Blu-ray (3D) en DVD.

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn:?Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken.?Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Regisseur Dean DeBlois en de hele Amerikaanse sterrencast doen allemaal weer mee aan How to Train Your Dragon 3. Productie is in handen van Brad Lewis (RatatouilleANTZ) en Bonnie Arnold, de vaste producente van de How to Train Your Dragon-films (en daarnaast ook Toy Story en Tarzan). In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Patrick Martens (Hikkie) en Terence Schreurs (Astrid).

 

69 thoughts on “Vlieg mee met Tandloos en Hikkie in Hoe Tem Je Een Draak 3 – vanaf 5 juni

 1. Wauw! Mijn dochter is ‘n groot fan v hoe tem je ‘n draak!! Ze slaapt met ‘n grote tandloos, speknekje en vuurvlieg in bed! Deze nieuwe film wilt ze heeel graag hebben! Over 3 weekjes is ze jarig.. Dit zal ze ‘t mooiste cadeau vinden! 😍

 2. Oh ja graag voor mijn 2 zoontjes, we wilden hem graag in de bioscoop zien maar omdat ik mijn pols had gebroken is het er helaas niet van gekomen. Ik waag een kansje <3

 3. Wij doen mee! Bij deze film hebben mijn zoon en ja ik ook een traantje moeten wegpinken, daarna kwamen we tot de conclusie dat dit een hele mooie pure film is, die we heel graag in onze collectie willen toevoegen.

 4. We hebben hem gemist in de bios! We wilden er zo graag heen, maar of we konden niet, of degene met wie we wilden kon niet… mijn zoontje wil hem zoooooooo graag zien! Dus ik doe mee. Kan ik hem toch nog samen met hem kijken.

 5. Natuurlijk doe ik egr graag mee voor mijn grote drakenvriend, we hebben alle dvd’s van zowel de films als de serie alleen deze mist natuurlijk nog dus maken graag de collectie weer compleet.

 6. Dat zou super zijn. Mijn dochter vindt de films geweldig sinds we in Heide-Park zijn geweest (waar ze een drakengedeelte van de film hebben)

 7. Ik doe graag mee voor mezelf. Mijn man en mijn 2 kinderen (4 en 6) hebben de film in de bioscoop gezien! Graag zou ik samen met het gezin de film nog eens overkijken en er een gezellige zondagmiddag van maken met mijn grootste drakenfans.

 8. Ik doe graag mee voor mijn dochter Kimi, ze is fan van Tandloos, nadat ze haar buitenboord beugel heeft gekregen.

 9. Jaaaa mijn meiden zouden deze dolgraag willen zien! Met onze autovakantie naar Oostenrijk voor de boeg deze zomer, komt deze dvd goed van pas!

 10. Deze film vinden onze kids helemaal te gek, de eerste 2 delen hebben ze al gezien en denk dat ze deze ook graag willen zien…

 11. Ik doe erg graag mee voor de kinderen, zullen ze helemaal geweldig vinden.
  Waag graag een kans.

  Groetjes Anneliese

 12. Count us in! Wat een toffe Win-win actie voor zowel hier thuis als bij mijn klas! Fingers crossed 🍀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.