dvd-plus-auto.jpg.jpegDe  animatieserie Robocar Poli, een pre-school serie over voertuigen die samen een reddingsteam vormen, is een regelrechte wereldhit. De serie, afkomstig uit Korea wordt inmiddels in meer dan 80 landen uitgezonden, waaronder in ons land bij RTL Telekids. De dvd Robocar Poli wordt in de Benelux uitgegeven door Just4Kids en is sinds dinsdag 20 oktober 2015 verkrijgbaar.

Samenwerken, vriendschap en elkaar helpen zijn erg belangrijk bij Robocar Poli. Dat de serie een verantwoorde keuze is voor ouders om hun kinderen naar te laten kijken blijkt uit de nuttige tips over veiligheid die de jonge kijkers elke aflevering krijgen van de hoofdpersonen. Ook leren ze hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

De peuters maken in de serie kennis met het Robocar-team: een geweldig groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om buren en vrienden uit Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je altijd rekenen! Het team bestaat uit superpolitie-auto Poli, brandweerwagen Roy, ambulance Amber en helikopter Heli.

De speelgoedlijn (voertuigen met speciale eigenschappen) is tegelijkertijd met de dvd gelanceerd.

Productgegevens dvd
Speelduur: 66 minuten (6 x 11 minuten)
Taal: Nederlands gesproken
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 2.0
Kijkwijzer: AL

WINNEN!
Wij mogen 3 personen blij maken met een leuk filmpakketje bestaande uit deze leuke DVD + 3 auto’tjes (zie afbeelding bovenaan)! Van tevoren is niet bekend welke kleur auto’tjes de winnaars ontvangen, dit blijft een verrassing! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam én een geldig mailadres! Deze actie is inmiddels afgelopen!

(Visited 566 times, 1 visits today)

66 thoughts on “Vrolijke en hartverwarmende animatieserie Robocar Poli op DVD

 1. Mijn kleindochter speelt graag met autootjes en als ik win, dan samen gezellig naar de filmpjes op deze leuke dvd kijken, als ze bij mij is.
  IK doe graag mee met deze winactie.

 2. Onze dochter heeft kortgeleden kennisgemaakt met deze serie en is er weg van! Dit zou een superleuke (verjaardags)verrassing voor haar zijn

  1. Onze dochter heeft kortgeleden kennisgemaakt met deze serie en is er weg van! Dit zou een superleuke (verjaardags)verrassing voor haar zijn.
   (Ik was mijn achternaam vergeten te vermelden bij de eerste reactie)

 3. Super!! Mijn beide jongens (2 en 4 jaar) zijn er helemaal gek op! Een dvd zou helemaal fantastisch zijn! En met de auto’s zullen ze helemaal super blij zijn! Hele leuke prijs!

  1. Super leuk!! Mijn beide jongens (2 en 4 jaar) zijn er helemaal gek op! Een dvd zou helemaal Fantastisch zijn, en met de auto’s zullen ze helemaal super blij zijn!! Hele leuke prijs!

 4. Dit is toch reuze leuk voor ons manneke en wat zal hij genieten van oor tot oor met ook nog eens drie bijbehorende autootjes er bij!

 5. # Ik zelf kan het nog niet als Opa zijnde maar denk dat mijn jongste kleindochters dit wel erg mooi en leuk zullen vinden dus voor hun doe ik mee ……….., en wens iedereen veel suc6 en een mooi 2016 toe.

 6. Mijn zoontje zit iedere ochtend enthousiast voor de tv als ze op Telekids voorbij komen. Dat wordt dolle pret als hij ze nu de hele dag kan bekijken op dvd. En dan ook nog die leuke autootjes erbij.. daar zal hij ‘s avonds in bed zijn eigen Robocar Poli verhaal mee navertellen! 😉

 7. Mijn zoontje is dol op Robocar Poli! Wij vinden het zelf ook een leuke serie voor de kleintjes. We zouden graag dit leuke pakket winnen!

 8. Leuk voor onze boef die eind maart 3 jaar wordt en ik denk dat grote zus van 5 ook nog wel graag meekijkt en meespeelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.