Wil de Krokodil is een live-action/CGI musical en komedie gebaseerd op de gelijknamige boeken van Bernard Waber. In de film komt het populaire personage uit het boek tot leven en wordt hij wereldwijd geïntroduceerd aan een nieuw publiek.

Het verhaal

Nadat het gezin Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Lyle ontdekt. Lyle is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Al snel worden ze vrienden. Als Lyle bedreigd wordt door boze buurman Mr. Grumps (Brett Gelman) moet het gezin samenwerken met Lyle’s charismatische eigenaar Hector P. Valenti (Javier Bardem). Samen laten ze iedereen zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niks mis is met een grote zingende krokodil die een nog grotere indruk maakt.

Nederlandse stemmencast

De volledige Nederlandse stemmencast van WIL DE KROKODIL bestaat uit Soy Kroon (Wil de Krokodil), Frans Limburg (Hector P. Valenti), Silver Metz (Josh Primm), Cystine Carreon (mevrouw Primm), Jelle Amersfoort (meneer Primm), Matteo van der Grijn (meneer Grumps), Carolina Dijkhuizen (Carol), Jayda Monteiro da Silva (Trudy) en Floris Göbel (TV presentator).

Beeld: Copyright 2021 CTMG Inc All Rights Reserved

74 gedachten over “Wil de Krokodil – vanaf 7 december te zien in de bioscoop

 1. Mijn kinderen, met sing waren ze ook al zwaar onder de indruk van de film. Ik denk dat ze deze film ook super leuk vinden.

 2. Oh wat lijkt ons dit een ontzettend leuke film! En dan nog een microfoon en stickerboek toe.
  We kunnen wel wat ontspanning gebruiken momenteel. Dus we doen graag mee

 3. Hoi.

  Ik doe mee voor dochter Julia.. zij mag dan samen met opa Wil naar de bioscoop..

  Dat wordt voor beiden leuk en Julia ligt in een deuk.

 4. Mijn zoontje.. Hij zag laatst de trailer van deze film. Hij vroeg me laatst nog of we deze gaan bekijken in de bioscoop! 😊🍀🐊

 5. Lijkt me een super leuke film om samen met mijn neefje te gaan zien! Met die kou, lekker warm in de bios en na afloop warme chocolademelk drinken. Gezellig wat tante-neefje quality time.

 6. Met mijn dochter (7 jaar). Wij zijn 2 maanden geleden van Australië naar Nederland verhuisd en mijn dochter heeft nog niet heel veel buitenschoolse activiteiten. Lekker samen naar de bioscoop gaan houdt ons weer een middagje bezig :)!

 7. Met mijn 2 kids die het hebben verdiend na alle zware tijden die we gehad hebben. Ook voor ons gaat het zonnetje schijnen!

 8. Mijn zoontje en ik hebben de trailer al gezien, het lijkt ons zo leuk om naar deze film te gaan.
  We zijn nog nooit samen naar de film geweest samen. Maar het lijkt me zo leuk om samen naar deze film te gaan, lekker popcorn eten en lachen om deze film….

 9. Ik neem niemand mee, ik breng mijn dochter en haar vriendin met alle liefde naar de bioscoop voor een leuk en gezellig meidenuitje! Zou een super verrassing zijn!

 10. Wat een leuke en gezellige film lijkt me dit! Graag ga ik hierheen samen met mijn 2 dochters, leuk uitje voor in de kerstvakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.