De tropische wereld van Sulani nodigt spelers uit om hun eigen paradijs te creëren want De Sims 4 Eiland Leven is sinds vorige week beschikbaar om te spelen op de pc. Sims kunnen nu een kleurtje opdoen en van het relaxte eilandleven genieten waar ze te maken krijgen met een unieke cultuur, spetterende wateractiviteiten en zonovergoten stranden.

Het Expansion Pack verwelkomt Sims op het prachtige eiland Sulani, waar de zon altijd schijnt en de avonden heerlijk chill zijn. Sims kunnen voor de allereerste keer deelnemen aan activiteiten die het eiland en het glinsterende water allemaal te bieden hebben, zoals het bouwen van spectaculaire zandkastelen, een wilde rit op een Aquasjees om speelse dolfijnen te spotten en het verkennen van de omgeving door te zwemmen of een tochtje met een kano te maken. Serene nachten en een rimpelloos bestaan staan je boven en onder de waterlijn te wachten, met uitzondering van zeemeerSims die hier en daar voor wat opschudding kunnen zorgen.

Sims kunnen ook even wat anders doen dan relaxen op het strand door hun steentje aan eilandbehoud bij te dragen. Er zijn namelijk tal van nieuwe carrières om te ontdekken: zo kunnen ze het water hun thuis maken als visser of duiker, de wacht houden op het goudgele zand als strandwacht of hun natuurbehoudspieren aanspannen om de stranden schoon te maken. Hoe meer Sims bijdragen aan de omgeving, hoe mooier en groener de natuur wordt.

Naast strandactiviteiten en carrières heeft Sulani een fascinerende cultuur voor Sims om te ervaren, compleet met plaatselijke gebruiken, tropische lekkernijen en voorouders van het eiland. Sims kunnen ook met een tropische look pronken, hun eigen rustieke oase inrichten of relaxen aan de tikibar. Wat ze ook gaan doen, het draait allemaal om het ultieme eilandleven. Meer informatie over de game vind je hier

Het De Sims 4 Eiland Leven Expansion Pack is door de ESRB beoordeeld als T voor Tiener en is nu te spelen op de pc. Consolespelers kunnen De Sims 4 Eiland Leven vanaf 16 juli spelen.

10 gedachten over “De Sims 4 Eiland Leven is nu verkrijgbaar op PC

 1. Ik zou dolgraag deze uitbreiding voor ons gezin willen winnen. Wij zijn simmers in hart en nieren. Mijn Sims liefde begon bij het eerste spel en ik heb elk spel dat volgde gespeeld. Dus hebben wij uiteraard het Sims 4 basisspel aangeschaft in 2014.

  Nu de oudste eindelijk PEGI 12 bereikt heeft en Sims 4 op de PC écht mag spelen, hebben wij het spel wat opgefleurd door wat uitbreidingspakketen en andere DLC te kopen. Zo kan zoonlief nu in een labratorium werken, onderzoekt hij een vreemd virus, is hij een superster en woont hij in een groot appartement. Als er een uitbreidingspakket uitkomt, dan wachten wij meestal tot de sale, 40 euro is namelijk niet niks. Maar de lieve knul is zo enthousiast over Eiland Leven, zijn klasgenootje heeft de uitbreiding al. En je weet hoe het dan werkt. Hij wil hem ook hebben! Hij heeft me trailers laten zien, over dolfijnen, meermensen, vulkanen en ook hoe vervuiling de wereld aantast.

  Het lijkt mij een hele leuke maar ook educatieve uitbreiding voor hem. Voordat we ellenlang gaan wachten op een sale, waag ik hier een kansje om het fantastische uitbreidingspakket te winnen.

  Liefs,

 2. Jaaaa die wil ik winnennnn haha sims is zo leuk! Speel het al jaren en 4 is echt met de tijd meegegaan. Zag eiland leven tijdens de E3. Ziet er weer zo tof uit.

 3. Hoi,

  Ik zou graag deze uitbreiding willen winnen, omdat deze uitbreiding mij 1 van de leukste uitbreidingen tot nu toe lijkt. Op YouTube heb ik al leuke video’s ervan gezien door Sim Supply en Deli, die huizen met de nieuwe meubels hebben gebouwd, de nieuwe gave functies hebben laten zien en uiteraard de mooie nieuwe wereld met vulkaan!

  Op dit moment heb ik al een aantal uitbreidingen, maar nog lang niet allemaal, mede door de prijzen van de spellen en opslagruimte van mijn laptop moet ik keuzes maken. Deze uitbreiding zou ik echter graag willen hebben, om zelf te kunnen onderzoeken wat deze uitbreiding allemaal te bieden heeft!

 4. Wow wat een leuke winactie! Als tiener was ik zelfs al fan van de Sims. Alle upgrades hebben de revu gepasseerd en inmiddels hebben we ook alle uitbreidingen behalve deze natuurlijk. Die staat nu wel op ons verlanglijstje. Zelf speel ik het ook nog af en toe als ik een momentje voor mezelf kan vinden, maar vooral mijn oudste dochter is nu de grootste fan in huis. Ze is hard aan het sparen, maar zou natuurlijk wel heel leuk zijn als ik haar hiermee zou kunnen verrassen.

 5. Wat een gave winactie. Ik ben zelf ook een sims fan van het eerste uur. Sims 1,c2 en 3, ik heb ze hier allemaal. Nu ook 4… Voor je het weet ben je uren verder als je eenmaal begint te spelen… Echt een heel leuk en slim bedacht spel. Ik doe heel graag mee. We hebben alleen nog sims 4 zonder uitbreidingen. Deze lijkt me echt heel tof!

 6. Yes, mijn zusje is een grote Sims fan sinds het tweede deel. Ze speelde deze spellen al sinds haar 12e. Nu is ze 25 en krijgt ze nog steeds geen genoeg van. Lekker na haar werk, gaat ze onderuit zitten in haar bureaustoel en speelt ze een virtuele poppenkast om te ontspannen. Het zou dan ook erg leuk zijn als haar sims op vakantie kunnen, want dat doet ze ook graag.

 7. Hallo, ik zou het enorm leuk vinden om deze uitbreiding te winnen! Ik heb de Sims3 gespeeld toen deze uitkwam, en speel nu heel vaak samen met mijn zusje Sims 4. We zouden het heel leuk vinden om samen nog meer dingen te kunnen doen op de Sims!

 8. Het lijkt mij zo gaaf om deze uitbreiding te winnen, want ik heb zo uitgekeken naar deze uitbreiding! De trailers en filmpjes op YT zijn onwijs gaaf, het nieuwe eiland lijkt me zo mooi en de nieuwe meubels zijn fantastisch om mooie beach villa’s te bouwen. Ook de nieuwe functies lijken mij een mooie aanvulling om te kunnen snorkelen en in first person te kunnen meekijken!

  Zelf heb ik het basisspel, aan het werk, beleef het samen, jaargetijden en stedelijk leven. Deze heb ik allemaal in de aanbieding gekocht, want de spellen zijn jammer genoeg erg duur. Het lijkt mij dan ook een leuk “cadeau” om deze uitbreiding te winnen en het spel uit te kunnen proberen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.