Kinderen en hun tablets, game consoles, mobiele telefoons en pc’s zijn soms bijna onafscheidelijk te noemen. Wij hebben hier thuis duidelijke afspraken over het gebruik van al deze apparaten, omdat er anders na schooltijd en in het weekend alleen maar vierkante ogen worden gecreëerd. Er zijn in de afgelopen periode een aantal toffe games uitgebracht en er zitten er nog een paar aan te komen. Wist je trouwens al dat je bij Primera verschillende kaarten met tegoed kunt kopen, die je kunt gebruiken bij verschillende games? Leuk om voor je verjaardag te vragen!

LEGO® Disney Pixar’s: The Incredibles (7+)

LEGO® Disney Pixar’s: The Incredibles is geïnspireerd op beide Incredibles-films. In deze game kun je de misdaad bestrijden als de superhelden familie Parr. De game stimuleert samenwerking doordat spelers de vaardigheden en unieke krachten van de Incredibles familie moeten combineren om misdaad (en het gezinsleven) te overwinnen. Je kunt verhaal levels vol actie en een epische hub-wereld ontdekken, waaronder Municiberg en Nomanisan Island. Dit alles terwijl je unieke superkrachten gebruikt om de schurken uit de stad voor de rechter te brengen. Daarnaast kun je uiteraard ook de meest fantastische LEGO-bouwwerken maken. Dit doe je alleen of samen met familie en vrienden, in de co-op modus voor twee spelers voor dubbel zoveel plezier. De game is verkrijgbaar voor PC, PlayStation®4 & Xbox One en Nintendo Switch™.

Shaq Fu: A Legend Reborn (12+)

Wanneer de wereld aan een zijde draadje hangt en demonische celebrities de wereld overnemen en alle hoop lijkt verloren… Is er gelukkig de Chinese wees Shaq Fei Hung om ons te redden! Stap in de schoenen van basketballegende Shaquille O’Neal en baan je een weg door hordes vijanden in de Hel en Hollywood. Leer nieuwe moves, bezoek unieke locaties en neem het op tegen de legioenen van de vervloekten. Aan het eind van ieder level wacht Shaq de grootste uitdaging: een grote baas die jouw skills op de proef stelt. De game is verkrijgbaar voor PC, PlayStation®4 & Xbox One en Nintendo Switch™.

Marvel’s Spider-Man (16+)

Stap in het leven van een van de meest iconische superhelden ooit. Marvel’s Spider-Man zit boordevol acrobatische kunstjes, improvisatie en alle spinnenweb-actie waar hij om bekendstaat. Je kunt ook rekenen op verschillende elementen die je nog nooit in een Spider-Man-game bent tegengekomen. Speel deze game op een compleet nieuwe manier: doorkruis de stad in parkour-stijl, stort je in nieuwe gevechtsacties en ervaar intense blockbuster-setpieces. De game is vanaf 7 september 2018 verkrijgbaar voor PlayStation®4.

FIFA 19 (3+)

In FIFA 19 kun je aan de slag met de Champions League, de Europa League en de Super Cup. Tal van toernooi ervaringen met een gloednieuw commentaar team van Derek Rae en Lee Dixon. Aan de badge op het shirt van de clubs kun je zien hoe vaak ze de CL gewonnen hebben. Ook de carrière modus en The Journey worden nog interessanter. Het avontuur van Alex Hunter komt in deze editie tot een einde, maar voordat het doek valt gaat de iconische voetbalster in de UEFA Champions League nog voor de roem.

Zolang FIFA19 nog niet uit is kun je natuurlijk nog FIFA 18 blijven spelen, zodat je toch nog lekker kunt gamen. Misschien heb je er wel eens over nagedacht om FIFA punten te kopen? Je kunt hiermee pakjes kaarten aanschaffen waar spelers en attributen inzitten. De ene keer ontvang je misschien wel een zeldzame speler, maar de andere keer kun je zomaar een speler treffen die iets minder zeldzaam of goed is. De pakjes verschillen qua prijs; in de duurdere pakjes zitten vaak meer zeldzame items dan in de goedkopere pakjes. De game is vanaf 28 september verkrijgbaar voor PC, PlayStation®3, PlayStation®4, Xbox 360,  Xbox One en Nintendo Switch™.

Afbeelding: Pixabay

One thought on “Deze games moet je hebben gespeeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.