Een van de vele dingen waar heel de wereld naar uitkijkt, is de dag dat de restaurants haar deuren weer mogen openen. Om alvast in de juiste sfeer te komen, is het mogelijk om vanaf 25 maart je eigen restaurant openen dankzij My Universe: Cooking Star Restaurant! In deze game, die voor de PlayStation 4 en de Nintendo Switch verschijnt, kan jij je restaurant van A tot Z naar eigen smaak managen.

Meesterkok worden doe je zo

Haal je braadpannen maar tevoorschijn en trek je mooiste schort aan! Als gepassioneerde chef-kok moet je vele challenges overwinnen om een echte meesterkok te worden! Overtref de verwachtingen van je gasten met originele en heerlijke recepten, stel een gebalanceerd menu samen en probeer een groeiend aantal fijnproevers te verleiden voor een bezoek aan jouw restaurant. Naarmate jouw restaurant en gerechten steeds bekender worden, ga je chef-koks van over de hele wereld ontmoeten die je helpen om de beste culinaire gerechten van verschillende internationale keukens te bereiden. Van Japan, Frankrijk en Italië tot de Verenigde Staten of zelfs India, er zijn genoeg keukens voorhanden om jouw menu een internationale dimensie te geven en de echte fijnproevers te verleiden om voor jouw restaurant te kiezen!

De volgende onderdelen helpen jou om de masterchef te worden van Cooking Star Restaurant:

 • Een uniek culinair avontuur – Leer hoe je meer dan 30 verschillende gerechten van over de hele wereld kunt bereiden en laat je adviseren door geweldige koks!
 • Talloze minigames – Beoefen verschillende kookvaardigheden door middel van minigames en doe je best om al je klanten tevreden te stellen.
 • Ontgrendel recepten – Ontgrendel nieuwe recepten en word de beste chef-kok van de stad!
 • Zorg voor je klanten – Verwelkom je klanten, besteed aandacht aan hun verzoeken om hen de best mogelijke culinaire ervaring te bieden.

My Universe: Cooking Star Restaurant zal vanaf 25 maart verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 4 en de Nintendo Switch.

Meer informatie vind je hier.

My Universe-serie

Pet Clinic Cats & Dogs en My Cooking Star Restaurant zijn onderdeel van de My Universe serie. De My Universe-serie is speciaal ontworpen voor kinderen die enthousiast zijn om in hun gedroomde volwassen leven te springen. Recentelijk verschenen ook deze titels in deze reeks: My Universe: School Teacher en My Universe: Fashion Boutique.

My Universe: School Teacher

Naar school gaan is nog nooit zo leuk geweest! Bepaal zelf hoe jij les geeft. Motiveer je leerlingen, verbeter hun resultaten en organiseer leuke activiteiten en natuurlijk ook schoolfeesten. Meer dan 15 activiteiten in 4 verschillende omgevingen: klas, proeflokaal, werkruimte en zelfs een muziekpodium!

Meer informatie vind je hier.

My Universe: Fashion Boutique

Ontwerp de modecollectie van je dromen en run jouw eigen modeboetiek! Richt je showroom in volgens jouw stijl en wordt wereldberoemd met jouw kledingmerk op social media. Organiseer modeshows om jouw eigen collectie te showen op de catwalk.

Meer informatie vind je hier.

50 gedachten over “My Universe: Cooking Star Restaurant!

 1. Heel graag doe ik mee voor mijn kleinzoon, hij sinds kort een PS4.
  En natuurlijk voor mijn kleindochters.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 2. Ik doe graag mee voor mijn kinderen. Samen een spel spelen op de PS4 vinden ze super leuk. En laten ze nou ook allebei jarig zijn binnenkort (7 en 14 april), dus dat zal dan een super cadeau zijn.

 3. Dit is een leuk spel voor mijn dochter! Ik doe graag mee. Hopelijk krijgen de kids geen ruzie wie het eerst op de PS mag 😉

 4. Mijn zoontjes helpen graag met koken en bakken. Als ik pasta maak, draaien ze graag de balletjes en snijden ze groenten. Ook met cake bakken, helpen ze graag met wegen, kloppen en vooral de restjes uit de kom schrapen.

 5. Mijn nichtje die vaak bij ons komt logeren en dan graag op de ps4 speelt. Dit spelletje zal ze geweldig vinden om te koken.

 6. Zo leuk voor mijn 6 kleinkinderen, ik pas paar keer per week ( niet met alle 6 tegelijk hoor 😉
  Heel gezellig om een SMAAKVOL nieuw spel te hebben voor de Nitendo Switch.

 7. Dat lijkt me een heel leuk spel, zeker voor mijn dochter. De Ps4 hier in huis zijn over het algemeen meer die de (jonge) heren aanspreken maar deze is leuk voor allemaal maar zeker voor mijn meid. Vandaag helpt ze mij weer ook in de keuken.

 8. Erg leuk voor mijn kleindochters. Die spelen samen graag PS4 spelletjes als ze het weekend bij hun vader zijn. Deze zal erg in de smaak vallen.

 9. Jaaaa! HOLYMOLY. Zou te gek zijn. Ik zit er klaar voor. Dit ziet er fantastisch uit.
  Bakje popcorn, kleedje, kopje thee en gaaaaaaan met dat restaurant. Zou enorm dankbaar zijn.

 10. Voor mijn zoontje van 9 en dochter van bijna 5 allebij gek op koken en bakken net als mama. En gek op gamen net als papa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.