Word Peppa Pig’s nieuwste vriend/vriendin in Outright Games’ ‘Mijn Vriendin Peppa Pig’, nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation, Xbox, Stadia en pc. Speel als je eigen personage in dit spannende, nieuwe avontuur voor één speler aan de zijde van Peppa Pig zelf, terwijl je deelneemt aan allerlei leuke activiteiten en je eigen, unieke verhaal creëert waarin je Peppa’s wereld verkent.

Fans van de bekende serie kunnen samen met Peppa op stap en andere personages ontmoeten zoals Moeder en Vader Pig, Suzy en Meneer Pomfrieto in dit interactieve avontuur. Dankzij eenvoudige controls, kunnen kleine biggetjes en hun ouders uren speeplezier beleven in deze singleplayer videogame.

We vonden het spannend de wereld van Peppa Pig naar de fans te brengen in deze gloednieuwe  videogame,” aldus Terry Malham, CEO van Outright Games. “Het was leuk een videogame in samenwerking met Hasbro te ontwikkelen waarin de spelers het hoofdpersonage in hun eigen avontuur worden wanneer ze naast de zijde van Peppa Pig vertoeven. De game is ontwikkeld voor jonge kinderen om samen met hun ouders van te genieten en te ontdekken welke leuke zaken Peppa’s wereld te bieden heeft.


Peppa Pig werd voor het eerst uitgezonden in 2004 en is sindsdien uitgegroeid tot de koningin van de kleuterschool. Peppa wordt uitgezonden in meer dan 180 landen, de nummer één meest gestreamde voorschoolse tv-show voor kinderen wereldwijd.

Mijn Vriendin Peppa Pig is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation, Xbox, Stadia en pc.

66 thoughts on “Nieuwe game: ‘Mijn Vriendin Peppa Pig’

 1. George, want die lijkt een beetje op mijn kleinzoon quinn, die zou het geweldig vinden als ik dit leuke spel voor hem win

 2. Mijn 3 jarige dochter vind Peppa het leukst! Het zou leuk zijn als ze wint, dan heeft zij ook een spel die ze op de switch kan spelen 😀

 3. Owww pepa is zo leuk en leerzaam onze tweeling vind haar helemaal geweldig 😀😀😀ik waag een kansje voor een geweldig Sinterklaas cadeau 🎁

 4. Ohw, dit is gaaf! Uiteraard voor onze dochter. Het is niet te hopen dat ik het zelf veel te leuk ga vinden. Mochten we winnen, zal ik mijn best doen om haar te laten spelen. Erewoord!

 5. Peppa Big is favoriet bij mijn dochter Sam 😊😊, ik doe erg graag voor haar mee 😀 Groetjes Anneliese de Waal

 6. Onze dochter is helemaal weg van Peppa Pig en haar favoriet is Candy Cat, ze is gek van katten dus het is niet zo raar dat ze die heel leuk vindt! Ze is ook heel erg blij met haar nieuwe Nintendo Switch alleen merken we dat er weinig games zijn waarmee zij echt uit de voeten kan op de Switch. Deze game gaat sowieso in hele goede aard vallen hier mochten wij winnen! 😀

 7. Wat zou dit een super tof kado zijn voor mijn zoontje. Hij is gek op peppa big en kan al heel goed gamen. Zijn favoriete karakter is George 💙

 8. Mijn kleindochter gaat hier heel blij mee zijn als ze dit bij oma kan spelen ( ze heeft zelf een Switch) !
  Ze kan geen dag zonder Peppa Pig en als ze er naar kijkt heb je helemaal geen last van der en hoor je haar niet. Oma kijkt ook heel graag mee. Haar favoriet is Suzy Sheep, die vindt ze heel erg lief en oma ook wel!
  Heel hard duimen nu maarrr….

 9. Peppa natuurlijk, maar ook haar vriendinnetje Kelly Konijn (maar dat is misschien ook omdat ze hier graag een konijn willen).

 10. Hi Amanda,

  Wat een toffe winactie! Ik doe graag mee voor mijn zoontje.
  Hij wordt komende maand 6 en heeft echt niets met ‘enge’ films en spellen.
  Het allerliefst kijkt hij naar Bing, Nijntje en Peppa op tv want Lego City oid kan hem niets bekoren.
  Hij houdt er niet van om te schrikken, en verdraagt slecht harde geluiden. Ik zou hem echt dolgelukkig maken met dit spel van zijn vriendin Peppa. Want dat is en blijft toch echt een van zijn favorieten. En ik vind het alles behalve erg 😉 de horrorfilms en schietspellen zullen me wellicht later alsnog rond de oren vliegen haha.

  Fijne dag. Groetjes, Carmen

 11. Hoeraaa wat een leuke actie! 🎉🎉De favoriete serie van onze kids! Ze zijn hier thuis helemaal dol op opa Big! Net als hun eigen opa, kan opa Big erg veel maken en zijn stoomlocomotief ‘gertrude’ maakt het helemaal af! Duimen voor deze game!!

 12. Peppa zelf, mijn zoontje kijkt dit heel graag op tv en elke avond gaat zijn peppa pig knuffel in bed mee.
  Leuk om het spel te spelen om de switch van zijn grote broer, dan voelt hij zich met zijn eigen spel meten super stoer!!

 13. George is hier favoriet. Ik denk omdat ze hier ook allemaal gek zijn op dino’s haha. Maar Peppa zelf valt ook erg in de smaak.
  Lijkt me een leuk spel voor mijn kinderen. Ik doe dus graag mee!

 14. Peppa is hier de grote favoriet. Vooral als ze naar broertje roept… Dan doen ze hier thuis ze allemaal na. “George!” “George!” Wij hebben ook zo een leuk zootje thuis. Ruby-Jack is Peppa. Axl-Lewis is George. En Tommy-Lee is Zuzu Zebra. Mama krijgt dan de naam Juffrouw Konijn, want iedereen moet luisteren 🙂 Het spelletjes voor de Nintendo Switch zou hier heel welkom zijn.

 15. Eline vindt George het leukst, omdat hij weinig zegt én omdat hij een beetje op haar nieuwe broertje Tygo lijkt ( volgens Eline dus 😉

 16. Dat zou onze peppa pig van Toby helemaal het einde vinden! Peppa is groot favoriet hier al komt opa ook dicht in de buurt!

  Ik waag een gokje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.