Ben jij dol op televisieprogramma’s waarbij ze complete huizen een make-over geven? Kruip in de huid van een huisflipper en wordt interieurdesigner met jouw Sim. In deze spiksplinternieuwe gamepack kruip je in de rol van een echte designer. De gamepack Sims 4 Interieurdesigner is sinds 1 juni 2021 verkrijgbaar op PC, Xbox en Playstation. Benieuwd naar deze gamepack? Hieronder de review over Interieurdesigner voor de pc.

Sims 4 Interieurdesigner

Transformeer het leven van andere Sims door hun ruimtes te transformeren in prachtige uitzonderlijke designs. Jij bent de interieurdesigner die hun leven op stelten zet. Maar let op! Die gekke Sims zijn best kritisch. Je zal dus echt achter hun voorkeuren moeten komen om je ontwerpen succesvol aan de sim te krijgen.

Ga aan de slag met te gekke nieuwe meubels

Deze gamepack zit boordevol nieuwe meubels en accessoires om jouw designs tot een succes te brengen. Allereerst ging ik een beetje spelen met alle nieuwe meubels en maakte ik deze sfeervolle televisiekast. Hij mag best in mijn toekomstige huisje worden geplaatst hoor!

Kom achter de voorkeuren van je Sim!

Wist je dat je tegenwoordig het karakter van je Sim veel verder kan aanpassen! Je Sim kan tot wel 20 voorkeuren aangeven. Denk aan kleuren, muziekgenres en activiteiten. Dit is een algemene update voor alle Sims 4 spelers, maar de Sims 4 Interieurdesigner heeft een extra categorie voor je, namelijk interieurstijlen. Het is nu ook mogelijk om de meubels te selecteren op stijl. Handig als je Sim niet houdt van prentenboek-stijl, wat dat ook precies mag zijn…

Geef andere huizen een make-over!

En dan nu… Het absolute doel van deze nieuwe gamepack! Ga aan de slag als interieurdesigner… Via de carrière modus ga je langs verschillende adressen en voer je opdrachten uit. Luister goed naar de wensen én voer de renovatie uit. De Sims kunnen best kritisch zijn. Je moet goed aan reputatie werken om meer en beter betalende klanten te vinden. Maar dat komt vast goed! 

Mijn mening

De Creëer-je-Sim items en de nieuwe meubels zijn echt fantastisch. Sinds de laatste update zijn er stapelbedden toegevoegd, echt geweldig! Deze gamepack heeft nog meer varianten voor je klaar gezet én dat vind ik echt fantastisch. Vooral, omdat ik ook dol ben op de Sims 4 Klein Wonen accessoirespack van de Sims 4. Dat je echt aan het werk kan als interieurdesigner is ook echt grappig. Net als de beroepen rechercheur, dokter en wetenschapper in het uitbreidingspakket ‘aan het werk’ ga je daadwerkelijk mee naar het werk. Het nadeel hiervan is dat je daardoor niet echt kan spelen met je andere sims uit het huishouden. Een eenpersoonshuishouden is makkelijker te onderhouden wanneer je speelt met deze gamepack.   

Meer informatie vind je hier.

Over de auteur

Celine Klooster is blogger en schrijver en je kan haar vinden op The Blog Boss en The Beautyboulevard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.