Regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno) en producent Ivan Reitman (Ghostbusters, Ghostbusters II) presenteren het nieuwe hoofdstuk in het originele Ghostbusters universum. In Ghostbusters: Legacy arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis die hun opa achter heeft gelaten. Met o.a. Carrie Coon (Gone Girl, The Post), Finn Wolfhard (Stranger Things), McKenna Grace (Gifted, I, Tonya) en Paul Rudd (Ant-Man, Avengers: Endgame). De film is geschreven door Jason Reitman en Gil Kenan.

Ghostbusters: Afterlife draait vanaf 18 november in de Nederlandse bioscoop!

 

Beeld: Filmdepot

80 gedachten over “Ghostbusters: Afterlife – 18 november in de Nederlandse bioscoop

 1. Deze film lijkt oms geweldig om te zien in de vernieuwde Pathe bioscoop in Leeuwarden! Ze hebben daar heerlijke relax stoelen en dat in combinatie met deze top film: nu al zin in! Hopelijk hebben wij een beetje geluk..

 2. Ik ga samen met mijn neefje. Ik ken de oude Ghostbusters nog en voor hem wordt het helemaal nieuw, ben zo benieuwd hoe we de film gaan vinden. En het is ook gewoon een gezellig tante-neef uitje!

 3. Gezellig weer met mijn man naar de film, daar heb ik , na zo’n lange coronatijd wel weer zin aan.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee.

 4. Ik zou graag een avondje met mijn vriendin gaan. Oppasje regelen voor de kids en een avondje jeugdsentiment ophalen samen

 5. Deze film wil ik heel graag met mijn zoon bekijken, hij wil al zo lang samen naar de bios, en met de nieuwe bioscoop die geopend is in onze stad is het extra leuk om deze samen te bekijken.

 6. Dit lijkt me een leuke film om samen met mijn zoon te gaan kijken. De ouderwetse Ghostbusters film vond hij namelijk ook geweldig 😉

 7. Vandaag zagen mijn kinderen de preview van deze film voor het eerst op tv en ze zaten op het puntje van hun stoel. Dit vinden ze allebei erg gaaf dus ik doe graag mee voor 2 kaartjes voor in hun schoen, ze zijn dan wel wat groot maar hun schoen zetten, dat willen ze nog graag. Dit zou een toffe verrassing zijn.

 8. De zaterdag is voor klusjes en in mijn achterhoofd speelde nog dat ik hier een reactie moest invoeren. Leuk dus graag en met wie? Mijn 2 kinderen, kopen we (ik dus) er nog een kaartje bij.

 9. Met mijn zusje, de eerste Ghostbusters film hebben we helaas niet samen kunnen zien, daar was ze nog te jong voor, maar later hebben we ‘m samen op video gekeken. We vinden allebei de Ghostbusters stationwagen een prachtige auto.

 10. Ohhh……dat is echt jeugdsentiment 😊😊, zou ik erg graag naar toe willen met mijn zoon Luc 🥰🥰 Groetjes Anneliese de Waal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.