Disney+ is dé streamingdienst voor families. Op Disney+ vind je een ruim aanbod aan klassieke en nieuwe Disney-films en -series. Hoewel de dienst oorspronkelijk vooral gericht was op jonge kinderen, is er inmiddels genoeg te vinden voor tieners. In dit artikel zetten we de 9 beste series voor tieners op Disney+ op een rij.

The Mandalorian

The Mandalorian is een actie-avonturenserie die zich afspeelt in het Star Wars-universum. In de serie volgen we de avonturen van Din Djarin, een mandaloriaanse krijger die op een missie is om een jonge jedi te beschermen.

High School Musical: The Musical: The Series

High School Musical: The Musical: The Series is een muzikale komedieserie die zich afspeelt in een high school. In de serie volgen we een groep tieners die een musical over de High School Musical-films gaan opvoeren.

Marvel’s Runaways

In Marvel’s Runaways volgen we een groep tieners die ontdekken dat hun ouders een criminele organisatie leiden. De tieners besluiten samen te werken om hun ouders te stoppen.

Liv and Maddie

Liv and Maddie is een komedieserie die zich afspeelt in Seattle. In de serie volgen we twee tweelingzussen, Liv en Maddie, die heel verschillend zijn. Liv is een beroemde actrice en Maddie is een sportieve tiener.

Kim Possible

Kim Possible is een actie-avonturenserie die zich afspeelt in het fictieve land Middleton. In de serie volgen we Kim Possible, een tiener die als superheld werkt.

Descendants

Descendants is een muzikale avonturenserie die zich afspeelt in het land Auradon. In de serie volgen we de kinderen van bekende Disney-villians die op een eiland gaan wonen.

Girl Meets World

Girl Meets World is een komedieserie die zich afspeelt in New York. In de serie volgen we Riley Matthews, een tiener die samen met haar vrienden de wereld ontdekt.

Andi Mack

Andi Mack is een komedieserie die zich afspeelt in Salt Lake City. In de serie volgen we Andi Mack, een tiener die ontdekt dat haar oudere zus eigenlijk haar moeder is.

Raven’s Home

Raven’s Home is een komedieserie die zich afspeelt in Chicago. In de serie volgen we Raven Baxter, een alleenstaande moeder die een nieuw huis deelt met haar tweelingzus.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.