We hebben allemaal wel foto’s van onze kids waar we heel erg trots op zijn. Je wilt deze foto’s natuurlijk ook graag bewaren, maar wat kun je er precies mee doen? Hier zijn 8 leuke ideeën….

Maak een fotoalbum

Een fotoalbum maken is een leuk project om samen met je kinderen te doen. Je kunt het album personaliseren met leuke stickers en teksten, zodat je er altijd met veel plezier naar kunt kijken. Ook leuk om erbij te pakken als ze straks thuiskomen met hun eerste vriendje of vriendinnetje, haha!

Maak een fotocollage

Een fotocollage is een leuke en creatieve manier om je foto’s van je kinderen een mooie plek te geven. Je kunt een collage maken door de foto’s uit te knippen en ze dan op een groot vel papier te plakken, of je kunt een online collage maken met behulp van een programma of app.

Foto-kalender

Wat is er leuker dan elke dag naar een foto van je kinderen/gezin kijken? Je kunt een foto-kalender maken met behulp van een online programma of app, of je kunt er zelf een maken van karton en papier.

Digitale fotolijst

Als je liever geen fysieke foto’s in huis hebt, kun je ervoor kiezen om de foto’s in een digitale fotolijst te zetten. Er zijn hiervoor verschillende soorten lijsten op de markt.

Foto op groot formaat

Je kunt natuurlijk ook een mooie foto afdrukken op groot formaat, om bijvoorbeeld in de woonkamer op te hangen, of om cadeau te doen aan opa en oma.

Foto-cadeau

Met een foto op een mok, sleutelhanger, telefoonhoesje of magnetronklok heb je altijd een leuk en persoonlijk cadeau voor een verjaardag of andere gelegenheid.

Scrapbook

Een scrapbook is een leuk project voor je kinderen om aan te werken wanneer ze wat ouder zijn. In het scrapbook kunnen ze hun foto’s plakken, maar ook andere mooie herinneringen, zoals concertkaartjes, kaarten van vriendjes en vriendinnetjes, etc.

Online gallery

Als je graag je foto’s met iedereen wilt delen, maar je wilt ze niet op social media plaatsen, kun je een eigen online gallery maken. Op een site als Pixieset kun je een gallery aanmaken en de foto’s die je wilt delen met je familie en vrienden plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.