Een paar weken geleden ontving ik van Kiki&Co een prachtig cadeau om te geven aan mijn ouders. Nu we allemaal proberen om zo veel mogelijk thuis te blijven en te werken (althans, dat is de bedoeling) en we de deur dus niet meer kunnen platlopen bij elkaar, zien we elkaar een stuk minder. Ook mensen die (helaas) zijn opgenomen in het ziekenhuis, tijdelijk of langdurig verblijven in het verpleeghuis, of aan de andere kant van het land (of de wereld) wonen kennen het gevoel van het missen van dierbaren.

 

De digitale fotolijst van Kiki&Co zorgt ervoor dat we toch een beetje ‘samen kunnen zijn’. Ik zet regelmatig leuke foto’s van onze jongens op de fotolijst van mijn ouders, gewoon via mijn smartphone. Deze verschijnen dan in de slide, wat vaak voor een verrassing zorgt! Dit doe ik met de gratis Frameo app, waarmee ik behalve foto’s ook nog een leuke tekst kan toevoegen. Ook filmpjes behoren tot de mogelijkheid; leuk voor het zingen van verjaardagsliedjes…of om te laten zien hoe het schoentje voor de Sint gezet wordt.

Gemakkelijk in gebruik

De fotolijst is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, zelfs door mensen die niet gewend zijn om computers of sociale media te gebruiken. Doe de stekker in het stopcontact, zet de fotolijst aan en stel met het touchscreen intuïtief je voorkeuren in.
Als eigenaar van de fotolijst bepaal je zelf van wie je foto’s wilt ontvangen. Stuur ze een code en met een paar klikken zijn ze klaar om foto’s te sturen.
De lijst kan hangen of staan met een inklapbaar pootje, zowel verticaal als horizontaal.

Het enige wat ik jammer vind, is dat er geen accu o.i.d. in zit en dat je dus letterlijk vast zit aan een kabel. Voor mensen in het ziekenhuis, met een nachtkastje wat heen en weer wordt gereden, is dat niet heel erg handig. Hoe dan ook is het natuurlijk wel een mooi cadeau om te geven.

Stappenplan

Stap 1: Download app

Download de gratis Frameo app (Google Play of App store) op je telefoon als je foto’s wilt gaan delen op de Kiki&Co fotolijst. Verbind de fotolijst met WiFi.

Stap 2: Nodig uit

Klik op de fotolijst op ‘vriend toevoegen’ en gebruik de code om je smartphone eenmalig te verbinden met de fotolijst.

Stap 3: Deel foto’s

Ga naar de app en selecteer foto’s of een filmpje (max 15 sec.) uit je bibliotheek.

Voeg een tekst toe als je wilt, en verstuur. Deze stap kun je nu doen waar en wanneer je maar wilt!

Stap 4: Geluksmoment!

De foto’s of filmpjes verschijnen direct op het scherm en worden samen met eerdere foto’s en filmpjes (met of zonder geluid) getoond in een slide show op zelf in te stellen tempo. Veel plezier!

Verdere informatie

10,1″ inch digitale Kiki&Co fotolijst met HD scherm en brede rand. Verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en hout-look. Kan opgehangen worden, of neergezet (horizontaal en verticaal) met bijgeleverde standaard. Inclusief zwarte kabel en adapter.

Met je aankoop maak je niet alleen iemand in je eigen omgeving blij, maar lever je ook een bijdrage aan een beter leven voor kinderen en ouderen in Vietnam

Je kunt de Kiki&Co fotolijst hier shoppen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.