Op vrijdag 20 november 2020 bestaat KiDDoWz 8 jaar! Om dit te vieren hebben we een aantal mooie winacties voor jullie kunnen regelen! Lees gauw verder!

Biologische producten zijn booming business en steeds meer mensen kijken heel kritisch naar wat ze gebruiken voor de verzorging van hun lichaam. Men wil aantoonbaar zien dat een formule het liefst zo natuurlijk en zuiver mogelijk is qua gebruikte ingrediënten en hun afkomst. Dat dit ook kan voor de geur die je als vrouw gebruikt bewijst JAY, een 100% biologisch parfum dat een cadeau met een bijzonder achterliggend verhaal vormt voor Sinterklaas, Kerst of iemands verjaardag.

Groen’ is en blijft anno 2020 een belangrijk issue en het wordt ook steeds belangrijker. Opvallend veel merken ontwikkelen hun cosmeticaproducten op basis van 100% biologische grondstoffen. Producten die je gebruikt en aanbrengt op de huid, moet je bij wijze van spreken bijna kunnen eten. Een steeds groter wordende groep consumenten die duurzaam leeft, pakt vaker de fiets en ook in het boodschappenkarretje is de keuze voor ‘bio’ niet hip maar heel ‘logisch’. Natuurlijke parfums worden dan ook steeds populairder en de vraag ernaar neemt sterk toe.

JAY Organic Fragrance

Het 100% biologische Eau de Parfum van JAY Organic Fragrance is een verfijnd en chique parfum voor vrouwen met een verleidelijke bloemengeur. De biologische alcohol in dit unieke parfum is afkomstig uit granen en ook de bloemmelange is 100% van biologische kweek. De bladeren van de bloemen worden koud geperst. Op deze wijze wordt de etherische olie gewonnen. Deze wordt verdund met water en alcohol. Dit zorgt voor een rijke en intense geurbeleving.

De geuropbouw

JAY Organic Eau de Parfum opent met frisse  en sprankelende topnoten van fruitige Sinaasappel, Framboos en Neroli. Het hart ontluikt een weelderig boeket van Sinaasappelbloesem, Jasmijn en Gardenia, hetgeen zorgt voor een ultiem vrouwelijke en verleidelijke indruk. De basis is geraffineerd, sensueel en warm dankzij geurnoten van honing, patchouli en zoete noten.

Over het ontstaan van JAY, made in Amsterdam!

JAY Organic Eau de Parfum is made in… Amsterdam! Dit bijzondere parfum is bedacht door een moeder en dochter die beiden een bovengemiddeld ontwikkelde reukzin hebben. De moeder komt uit de parfumeriewereld en had letterlijk een ‘neus’ voor geuren. Dit talent had haar dochter Jay, naar wie het eau de parfum is genoemd, ook en beiden droomden ervan om ooit een natuurlijke parfumlijn te laten ontwikkelen. In samenwerking met het bedrijf Vedax International B.V. werd JAY Organic ontwikkeld. 

100% biologisch als voornaamste uitgangspunt

Het was aanvankelijk een enorme zoektocht naar de juiste formule voor JAY Eau de Parfum, omdat het een 100% biologisch parfum moest zijn. Er is veel tijd in gestoken om de juiste mix qua ingrediënten te vinden en een geschikt laboratorium dat een 100% biologisch parfum kon garanderen en ontwikkelen. Veel laboratoria op dit gebied waren in de meeste gevallen gericht op chemische ingrediënten, en dat was nou precies wat ze niet wilden. Uiteindelijk werd ook de juiste producent gevonden en zag JAY Organic Eau de Parfum het levenslicht. Het werd bewust een eau de parfum omdat deze qua sillage* veel krachtiger is dan een eau de toilette en daardoor de draagster heel langdurig voorziet van een onweerstaanbaar parfum.  

* De sillage van een geur wordt mede bepaald door de gebruikte parfumingrediënten en de mate waarin degene die deze geur draagt ermee omhuld wordt.

Een succes verzekerd-cadeau!

JAY Organic Eau de Parfum vlekt niet op kleding en irriteert de huid niet dankzij de milde, natuurlijke samenstelling. Naast de grote flacon van 50 ml is er de 30 ml, alsmede een handige tasverstuiver van 10 ml. Jay staat garant voor een eigentijds, biologisch succes verzekerd-cadeau in de schoen dankzij de Sint, onder de kerstboom namens Santa of als verjaardagcadeau.

Advies verkoopprijzen:

 • JAY Organic Eau de Parfum € 15,95/10 ml – € 24,95/30 ml – € 44,95/50 ml

De producten van JAY Organic zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen/parfumerieën en via: www.vedax.nl

150 thoughts on “KiDDoWz 8 jaar: JAY Organic Eau de Parfum!

 1. Ik zou dit cadeau willen doen aan mijn kleindochter Elyse van 18.
  Zij is bewust bezig met het milieu, natuurlijke voeding en duurzame producten.
  Dit 100% biologisch parfum is voor haar dan ook het ultieme cadeau.

 2. Heerlijk! Ik zou het graag cadeau geven aan mezelf als dat ook mag. Even lekker mezelf verwennen mag ook weleens een keer toch? 😉 mijn luchtje is bijna op dus wordt eens tijd voor een nieuwe.

 3. Ik zou dit cadeau doen aan mijzelf voor sinterklaas of kerst, voor mijn zoon zijn er natuurlijk al wat cadeautjes gehaald maar het is soms ook leuk als er eens een pakje voor mij bij ligt en dat schiet er vaak bij in als mama zijnde, vooral als je maar samen bent en er niemand anders wat voor je haalt. En lekkere parfum klinkt heerlijk, ik heb helemaal geen parfum in huis omdat ik vaak allergisch reageer maar deze klinkt perfect, dus ik ga eens heel egoistisch voor mijzelf mee doen ☺️.

 4. Gefeliciteerd!
  Ik doe gewoon lekker eens een keer voor mezelf mee . We vieren dit jaar voor het eerst kerst ipv pakjesavond. Ik heb al het een en ander voor de kinderen gekocht maar zou graag zo’n lekkere parfum voor mezelf onder de boom leggen

 5. MMmmm….deze actie laat ik niet graag aan m’n neus voorbij gaan! 😉 Ik weet NU een hartstikke leuk cadeau voor mijn schoondochter uit Amsterdam die graag bilologische producten gebruikt! Ze zal heel blij zijn met dit verrukkelijke parfum!

 6. Ik geef deze parfum aan mijn nichtje Anne want ze logeert reuze vaak bij ons en dan ondernemen we van alles en dat vind ik zo gezellig en reuze fijn!

 7. Ik zou het aan mijn zusje Sophie geven. Laatste tijd veel op de kids gepast . Ze verdient wel een extraatje 🤩❤❤❤🍀

 8. Wat een lief en mooi cadeau voor mijn dochter! Zij is zo attent voor alle alleenstaande ouderen in onze buurt. Ze brengt ze iedere week wel een kleinigheidje en doet boodschappen voor 3 verschillende ouderen! Ik vind dat knap om dat zo lang vol te houden!

 9. Ik zou er mijn collegaatje mee willen verrassen.
  Als dank je wel dat we elkaar dit jaar “uitgeholpen” hebben!.

 10. Allereerst….bijna van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag! 😉 Mocht ik winnen, dan krijgt mijn schoonmoeder dit mooie 100% biologische cadeautje! Ze staat altijd voor ons klaar en nu in coronatijd, ziet ze haar kleinkinderen bijna niet. Dan verdient ze wel een mooie verrassing en het is nog duurzaam ook!

 11. Dit 100% biologische luchtje gun ik mijn zus. Nu zij zwanger is, is haast alles biologisch wat de klok staat… Dit kan zij zeker waarderen!

 12. Aan mijn mama omdat ik haar zo mis nu tijdens de corona. Normaal gezien gaan we elke vrijdag samen op stap, maar dat is nu al super lang geleden…

 13. Van harte gefeliciteerd met jullie 8e verjaardag! Mijn lieve mams komt volgende week weer thuis na 7 weken in het ziekenhuis gelegen te hebben. De kids en ik zijn daar zo ongelooflijk dankbaar voor. Ze komt bij ons wonen en ik ga haar helpen verder helemaal gezond te worden. Een lekker geurtje zou haar zeker erg blij maken (zeker na al die weken ziekenhuisgeur te hebben opgesnoven). Dat week ik echt zeker, want ze is dol op. Zeker op na zachte zoete biologische geurtjes!

 14. Wat een heerlijk geurtje lijkt mij dit deze AY Organic Eau de Parfum. Ik zou er mijn zus graag mee willen verrassen, zij mag wel eens verwend worden na al haar pech die e heeft gehad!

 15. Nog één weekje, maar alvast gefeliciteerd met het 8 jarig jubileum van Kiddowz! Wat een tijd alweer.
  Hopelijk komen er nog heel veel jaren bij.
  Als ik deze heerlijke eau de Parfum win, dan komt dat onder de Kerstboom te liggen voor mijn kleindochter.
  Ik maak haar graag blij met een lekker luchtje.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee.

  1. Ik maak heel graag kans voor mijn lieve, sterke oma! Eind 80 en met chemo’s en bestralingen nu geen kanker meer! We zijn al een paar dagen op vakantie geweest in een huisje in een prachtig bos, maar ik verwen haar graag nog verder. 😉

 16. Ik wil het graag cadeau doen aan mijn dochter sinds ze thuis zit sinds na de bevalling lijkt het haar weer heerlijk zoals ze het noemt de “huislucht” kwijt te raken en weer deeltijd te werken. Aan de ” huislucht” is hiermee een oplossing geboden

 17. Aan mijn schoonzus natuurlijk. Ze wekt heel hard op de IC van het ziekenhuis en nu met Corona is dat natuurlijk extra zwaar.

 18. Lijkt me heerlijk geur en die zou ik graag aan mijn lieve dochter willen geven Hoeveel pech kan je hebben in 2020

 19. Lijkt me heerlijk geur en die zou ik graag aan mijn lieve dochter willen geven Hoeveel pech kan je hebben in 2020

 20. Mijn dochter heeft het best zwaar en ik ben er trots op hoe ze zich staande houdt. En met een nieuw lekker luchtje zal ze zeker blij zijn!

 21. Heel erg leuk, ik doe erg graag mee voor mijn moeder, ze houd erg van lekkere geuren 😊😊 Groetjes van Anneliese de Waal

 22. Mijn moeder weinig gezien sinds de Corona uitbraak is begonnen, normaal zag ik haar wekelijks. Binnenkort ga ik weer lekker bij haar op bezoek en hoe leuk zou het zijn als ik zo’n heerlijke cadeautje kan meebrengen. Ze is gek op lekkere geurtjes!

 23. Mijn zus die nu 3 jaar gescheiden is gaat na 3 jaar ook eindelijk weer eens op een date en ik gun haar alle geluk van de wereld natuurlijk! Ze zeggen dat een eerste indruk belangrijk is maar een eerste geur ook zeker! Dus dit zou haar al een iets zelfverzekerder gevoel moeten geven!

 24. Ik zou heel graag dit JAY Organic Eau de Parfum cadeau willen geven aan mijn vrouw Elvi aangezien zij al vele jaren mijn full time mantelzorger is en alles voor mij doet en regelt. Aangezien wij heel weinig inkomsten hebben kan zij zelf nooit een lekkere geur voor zichzelf kopen dus zou ze hier heel blij mee zijn.

 25. Ik zou het geven aan mijn schoonmoeder. Deze prachtige dame op leeftijd leidde een actief leven met veel sociale contacten. Sinds de Corona crisis heeft ze het zwaar. Een fijne geur doet haar waarschijnlijk goed.

 26. ik hoop er mijn partner blij mee te kunnen maken., maar ze kan niet zo goed tegen alle fijne luchtjes door haar COPD .
  Wie weet dat deze haar luchtwegen en gestel blij maakt., dan heb ik ook een goed gevoel.
  en anders staan er nog 5 dochters in de wacht die het graag van haar overnemen…

 27. Voor mijn schoondochter die ons gezin met haar duurzame manier van leven altijd tot voorbeeld is. Ze heeft geprobeerd om zelf parfum met essentiele olie te maken, maar het is een heel moeilijk (en kostbaar..) proces om precies de juiste combinatie te vinden. Ik zou het geweldig vinden om haar dit als bedankje te kunnen geven voor alles wat ze doet en waar ze voor staat.

 28. Ik zou het cadeau geven aan mijn schoonmoeder. Ze is 88 en halfzijdig verlamd. Nu met corona is voor haar de sjeu er momenteel wel een beetje af. Ze houdt erg van tutten en geuren, dit cadeau fleurt haart vast op.

 29. graag voor mijn vriendin die altijd klaar staat voor anderen ( dag en nacht ) terwijl ze zelf ook nog mantel zorger is
  ze houd erg van lekkere luchtjes maar helaas kan ze zich dat niet veroorloven’
  zou haar graag willen verrassen

  fijne ( gezonde ) dag !

 30. Ik zou graag de dochter van mijn beste vriendin verrassen. Zij wordt in december 16 jaar en dit is echt het perfecte cadeau voor haar verjaardag!

 31. voor de leukste schoonmoeder,de mijne! Ze bestaan! 😛
  Zij heeft veel voor mijn gezin gedaan afgelopen jaar,ik wil graag iets moois terug geven!

 32. Super cadeautje voor mijn lieve mama die binnen enkele dagen verjaart en die ik jammer genoeg al weer weken moet missen door deze stomme tijden.

 33. 100% biologisch als voornaamste uitgangspunt trekt me erg aan! Nu maar hopen dat t ook lekker ruikt. Ik wil het graag proberen!

 34. Ik gun hem mezelf graag , natuurlijke producten zonder toevoegingen, dus zonder rode bultjes en jeuk 😉 Dus meteen kijken of het ook iets is voor onze oudste kleindochter 😀

 35. Ik zou deze heerlijke parfum van JAY Organic Fragrance aan mijn lieve zus geven, zij stond klaar voor mij, na mijn open-hart-operatie…
  Dank je sis 😉

 36. Dit doe ik graag cadeau aan mijn allerliefste moeder! Ze staat altijd voor mij klaar en soms vergeet je dan wel eens wat terug te doen… super toffe actie!

  Groeten, evelien

 37. Ik doe het stiekem in de zak voor mezelf ;). Ik ben heel moeilijk met luchtjes, en deze lijkt me super lekker en ook nog eens niet irriterend <3!

 38. lekkere geuren zijn altijd welkom en deze is nog eens biologisch ook nog, mijn moeder zou hier denk ik ook heel blij van worden en ik zou hem dan ook graag aan haar cadeau doen.

 39. Super lekker cadeau voor mijn tienerdochter die nu veel met haar uiterlijk bezig is en natuurlijk ook heerlijk wilt ruiken elke dag naar school

 40. Ik zou deze cadeau doen aan m’n lieve moeder, die eigenlijk ook wel mn allerbeste vriendin is. Ze is erg zorgzaam en begaan met iedereen, werkt bijvoorbeeld ook bijna elke dag wel over door de druk op haar werk (de zorg) maar vergeet haarzelf daarom wel eens. Ze heeft bijvoorbeeld maar 2 parfums, beide ook gekregen, die koopt ze niet snel voor haarzelf. Ik gun deze haar heel erg! ❤

 41. Voor mijn zusje Tanja. ze heeft een biologisch lifstyle, zowel in voeding als lichaamsverzorging. De parfum past bij haar levenswijze.

 42. Jammer dat je dit bericht niet kunt ruiken. Ik was benieuwd naar de geur. Ik heb een lieve vriendin in gedachten die ik graag zou verrassen met dit geurtje.

 43. ik ben erg benieuwd naar de geur, het is altijd zo persoonlijk. Als het lekker ruikt zou ik m wellicht ook wel aan mezelf cadeau willen geven

 44. Lijkt me heerlijk voor mezelf….mag dat ook? Met mijn verfijnde reuk vermogen lijkt mij dit een heerlijk geurtje om te winnen!! Ook omdat ik het liefst zo natuurlijk mogelijke producten gebruik…het verhaal maakt me nieuwsgierig naar de geur!!

 45. Als ik win zou ik deze parfum aan mijn moeder geven. Zij verdient een mooi cadeau en dat is dit zeker!
  En dan kan ik het ook nog af en toe opspuiten 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.