Goed nieuws voor alle kleine en grote fans van de muziek van nijntje: vanaf vandaag is het nieuwe liedjesalbum zing mee met nijntje, deel 2 te beluisteren via jouw favoriete muziekstreamingdienst.


Na het succes van liedjes als dans mee met nijntje (33 mln. keer beluisterd via YouTube) is op 3 november een vervolg op het eerste nijntje-album, zing mee met nijntje, uitgebracht. Zing mee met nijntje, deel 2 is gebaseerd op de herkenbare verhalen uit de tv-serie nijntjes avonturen groot en klein. In de tien vrolijke liedjes gaat nijntje op vakantie, is ze op zoek naar haar knuffelbeer en vliegt ze in een vliegmachine. Zing mee over leuke onderwerpen voor kinderen, zoals vriendschap en dieren, of laat je danskunsten zien op nijntjes gymnastiek en swingen uit de pan. De eigentijdse, originele nummers met lichte jazzy klanken zijn niet alleen een feest voor jonge kinderen, maar ook voor ouders en begeleiders.

De liedjes van zing mee met nijntje, deel 2 zijn, net als bij het eerste album, geschreven en gecomponeerd door Tom Beers en gezongen door Vera Westera. Het album is een uitgave van Mercis bv en is uitsluitend te beluisteren via alle bekende muziekstreamingdiensten, waaronder Spotify en Apple Music.

Tracklist
1. in een vliegmachine
2. swingen uit de pan
3. wij horen bij elkaar
4. tentje aan zee
5. knuffelbeer
6. nijntjes gymnastiek
7. snuffie
8. de tuin van nijntje
9. dieren raden
10. op vakantie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.