Hieronder vind je een opsomming van de nieuwe releases die binnenkort verschijnen op Disney+. Verder blijven uiteraard series als Becoming, High School Musical; The Musical; The Series, Disney Insider en Pixar komt tot leven doorlopen met nieuwe afleveringen.

Cruella

De film speelt zich af in het Londen van de jaren 70, te midden van de punkrockrevolutie en volgt een jonge dame genaamd Estella. Ze is een slim en creatief meisje, dat vastbesloten is om naam te maken met haar ontwerpen. Ze raakt bevriend met een paar jonge dieven, die haar honger naar kattenkwaad waarderen  en samen kunnen ze een leven voor zichzelf opbouwen, in de straten van Londen. Op een dag valt Estella’s flair voor mode in het oog van barones von Hellman, een modellegende die verwoestend chic en angstaanjagend haute is. Maar hun relatie zet een reeks gebeurtenissen en onthullingen in gang, die ervoor zorgen dat Estella haar slechte kant omarmt en de rauwe, modieuze en wraakzuchtige Cruella wordt.

Release: 28 Mei (Premier Access).

Raya and the Last Dragon

Het verhaal speelt zich af in het rijk bekend als Kumandra, een wereld waarin mensen en draken lang geleden in harmonie naast elkaar leefden. Toen een plaag het land bedreigde, offerde de draken zich op om de mensheid te redden. Hetzelfde kwaad keert 500 jaar later opnieuw terug, waardoor de krijger genaamd Raya in haar eentje op zoek gaat naar de laatste draak, Sisu, om het verscheurde land en het diep verdeelde volk te herenigen. Tijdens deze reis ontdekt Raya dat voor het redden van de wereld ook vertrouwen en samenwerking nodig is. Raya en de laatste draak Sisu, krijgen in hun avontuur hulp van de tienjarige ondernemer Boun, de krijger Tong en de straatbende van peuter Noi.

Release: 4 juni (met reguliere subscriptie)


Loki

Door het gebruik van de Tesseract valt Loki op bij de Time Variance Authority (TVA), een instantie in het MCU dat de tijdlijn bewaakt en zorgt dat er geen grote veranderingen zijn. Loki moet de TVA helpen, maar de grote vraag is of hij wel te vertrouwen is. Hij staat namelijk beter bekend als de trickster. Toch lijkt Loki geen keuze te hebben…

Release: 9 Juni.

Luca

“Luca”, de nieuwe film van Disney en Pixar, gaat over een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft in een klein stadje aan de Italiaanse Rivièra. Luca deelt zijn avonturen met zijn beste vriend Alberto, maar hun plezier wordt bedreigd door een groot geheim: ze zijn namelijk zeemonsters uit een andere wereld, onder het wateroppervlak.

Release: 18 Juni.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.