Het is zomervakantie en het gaat regenen… Gelukkig zijn er ook genoeg leuke activiteiten om binnenshuis met je kids te doen. Wat dacht je van samen een gezellige filmmiddag organiseren. Nodig wat vriendjes uit, bak zelf een grote bak popcorn en maak van je woonkamer een gezellig thuisbioscoop. De Nederlandse video-on-demand-dienst Pathé Thuis heeft een ruim aanbod van de mooiste kinderfilms voor elke leeftijd en voegt in augustus veel nieuwe en zelfs exclusieve titels toe. Speciaal voor jullie een selectie van de leukste films voor tijdens regenachtige dagen deze zomervakantie.

Circus Noël: Feel the Magic

Alleen deze maand kun je bij Pathé Thuis al kijken naar, de op de populaire televisieserie gebaseerde, Circus Noël: Feel the Magic. In de film loopt Karo weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?

Circus Noël is vanaf 15 augustus een maand lang exclusief te zien bij Pathé Thuis. Nederlands gesproken en vanaf 6 jaar.

The Kid Who Would Be King

De avonturenfilm The Kid Who Would Be King heeft niet in de Nederlandse bioscopen gedraaid en is dus nu voor het eerst te zien. In de film komt de legende van Koning Arthur in een modern jasje weer tot leven. Alex ziet zichzelf als een gewone, onopvallende jongen totdat hij het mythische zwaard Excalibur in een steen gestoken vindt. Hij krijgt de opdracht met zijn vrienden en vijanden een nieuwe ronde tafel op te richten en samen met de legendarische tovenaar Merlijn de strijd aan te binden met de boosaardige heks Morgana. De wereld is in gevaar en Alex moet de rol van leider op zich nemen, een rol die hij zelf nooit zou hebben opgenomen.

The Kid Who Would Be King is nu te zien. Nederlands ondertiteld en vanaf 9 jaar. Bekijk de trailer hier

Masha en de Beer

Masha en de Beer is een veel bekroonde animatieserie. In 2017 verscheen de eerste bioscoopfilm op het witte doek en in 2019 is alweer de tweede film beschikbaar. Het verhaal gaat over het jonge en ondeugende meisje Masha die niet kan stilzitten, terwijl de vriendelijke Beer het graag rustig aan doet. De twee hebben een sterke band en beleven in de film opnieuw de leukste en grappigste avonturen. Het zijn vlotte en kleurrijke verhalen van ongeveer zeven minuten. De animatiefilm is daarom zeer gepast voor de jongste kinderen, maar blijft bereleuk voor het hele gezin.

Nu al te koop en vanaf 8 augustus ook te huur. Nederlands ingesproken en voor alle leeftijden. Bekijk de trailer hier

Wonder Park

In deze animatie zien we June, een jong meisje met een levendige fantasie. Ze krijgt van haar ouders alle ruimte om deze de vrije loop te laten. Samen met haar moeder maakt ze een themapark genaamd Wonder Land. Ze verzinnen de meest creatieve attracties die gerund worden door het aapje Peanut. Als June op schoolreisje moet, piept ze er tussenuit en staat haar een wonderlijk avontuur te wachten. Terwijl de kinderen genieten van het grote pretpark, krijgen ouders inzicht in de enorme kinderfantasie.

Te zien vanaf 15 augustus. Nederlands ondertiteld of ingesproken en vanaf 6 jaar.

 

Andere kinderfilms die deze maand aan het aanbod worden toegevoegd

  • Geheim Agent Marnie – Een animatiefilm over huiskat Marnie die graag geheim agent wordt. Geschikt voor vanaf 6 jaar en te zien vanaf 29 augustus.
  • Cats op zoek naar Kattopia – Het avontuurlijke katje Raf is er klaar voor om Kattopia te ontdekken, maar zijn vader ziet het niet zo zitten. Geschikt voor vanaf 6 jaar. Nu al te koop en vanaf 12 augustus te huur.
  • Missing Link (OV & NL) – Avonturier Sir Lionel Frost gaat samen met Link, een wezen tussen aap en mens in, op zoek naar Link’s familie. Geschikt voor vanaf 6 jaar en te zien vanaf 13 augustus.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.