Netflix kondigde kort geleden de programmering voor december aan en er zitten een hoop pareltjes tussen. Ik deel met jullie 2 series die je echt moet zien (onder een dekentje, met een kopje thee erbij).

Dark (seizoen 1)
Dark heeft net als Stranger Thins een bovennatuurlijke twist. In een klein Duits dorpje verdwijnen twee kinderen en vier families starten een zoektocht. Het heeft niet veel tijd nodig om erachter te komen wie er achter de verdwijning zit, maar het is wel een groot raadsel wanneer het gebeurd is. Het verhaal start in 2019, maar er lijkt met de tijd geknoeid te worden. In een shot van de teaser zijn drie jaartallen te zien; 2019, 1953 en 1986. Deze jaartallen lijken iets te maken te hebben met de verdwijning van de kinderen. Heeft de ontvoering in het verleden al plaatsgevonden, of in het heden? Vanaf 1 december krijg je het antwoord, als Dark op Netflix verschijnt.

https://youtu.be/Uba9yO-bo2I

Wormwood (seizoen 1)
Wormwood is een serie over een wetenschapper die gedurende de Koude Oorlog werkte aan een geheim programma voor biologische oorlogsvoering. De wetenschapper kwam om het leven en zijn dood riep de nodige vraagtekens op. Er wordt beweerd dat hij onder invloed van toegediende LSD uit een hotelraam is gesprongen. De LSD zou hem zijn toegediend door de CIA voor geheime experimenten. In de semi-documentaire Wormwood gaat zijn zoon achter de waarheid aan. Vanaf 15 december te zien op Netflix.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.