Wie krijgt er geen glimlach op zijn of haar gezicht bij het horen van de naam: Buurman & Buurman! Deze klussende buurmannen zijn dagelijks op de kijkbuis en enorm populair onder kinderen én volwassenen.

Buurman en Buurman houden van klussen, maar kunnen soms wel een beetje hulp gebruiken. Onder toeziend oog van de buurmannen heeft KimToys een speelgoedcollectie ontwikkeld waarmee je hen kunt helpen bij hun karweitjes.

Nieuw in deze collectie is de Buurman & Buurman Keukenkruiden set!
Maak het hele jaar door je eigen kruidentuin binnen! Zelf kweken met kinderen wordt op deze manier heel gemakkelijk. De set is erg compleet en bevat naast zakjes met zaden voor Basilicum, Bieslook en Peterselie ook 3 kant en klare aardetabletten, 3 terracotta potjes én een gebruiksaanwijzing.

KimToys ontwerpt, importeert en distribueert licentie speelgoed van nu met een knipoog naar vroeger. Speelgoed dat van alle tijden is en waarvan het speelplezier zich al generaties lang bewezen heeft.

WINNEN!
Wij mogen 1 Buurman & Buurman Keukenkruiden set weggeven! Laat hieronder weten voor wie je meedoet en vergeet niet om je voor- en achternaam + een geldig mailadres te vermelden! Deze actie is inmiddels afgelopen!

48 gedachten over “Blijmakers van Buurman en Buurman!

 1. Dat zou echt zo leuk zijn voor mijn zoon. Echt een fan van Buurman en Buurman, elke dag wordt er wel een filmpje gekeken. Maar wat hij ook leuk vind is plantjes laten groeien, Soms doen we wat zaadjes in een potje, en dan later de plantjes in de tuin. Dan is deze prijs natuurlijk echt een geweldige combi

 2. 1. Buurman en Buurman is gewoon leuk, daar is geen discussie over mogelijk 😉
  2. Met kruiden kweken hebben we geen ervaring (als je de mislukte AH moestuintjes niet meetelt…)
  3. We doen dus mee! (dochterlief van zeven met mama)

 3. Buurman en Buurman keuken kruiden, wat grappig.

  Leuk kruiden kweken samen met mijn kleinkinderen, dat wordt gezellig.
  Kunnen ze ervaren hoe het langzaam groeit.
  Heb er nu al zin aan en dan de kruiden gebruiken tijdens het koken.

 4. Hoi, ik doe mee voor mijn dochter Julia.. Heel geïnteresseerd in alles wat groeit en bloeit.. Hier kan ze fijn aan de slag..

 5. Doe graag een gokje voor m’n 3 pleeg dochters. ze zijn 12, 8 en 6 jaar. Een mooie leeftijd om ze iets over kruiden en kweken bij te leren. Hoewel het meiden zijn, Buurman en Buurman vinden zij ook tof. Ik heb al gezien dat er een dvd van Buurman en Buurman aanwezig is.
  Met veel geduld en liefde moet het zeker lukken. Dan wordt de volgende “les” koken. Hoe je de kruiden het beste kunt gebruiken.
  Mooie actie van je Amanda. Succes gewenst voor iedereen.

 6. Ik doe mee voor mijn neefjes. Leuk cadeautje voor de kerst en ze vinden het prachtig om te zien hoe hun zelf geplante zaadjes uitkomen.

 7. Voor mijn kinderen, die gek zijn op buurman en buurman en mijn man en een goede vriend altijd buurman en buurman noemen als ze gaan klussen 🙂

 8. Voor mijn neefje die al vanaf dat ie kan praten roept dat ie kok wordt, hij oefent al af en toe en dit zou echt bij hem passen z’n eigen kruiden!

 9. Van Sinterklaas hebben de kinderen een ammarillis bol gekregen. Nu zou voor kerst dit setje geweldig zijn! Mijn kinderen zijn dol op het zelf laten groeien van planten en mama is dol op al het leuks dat geen nutteloos speelgoed is!

 10. Wij doen graag mee!
  Dit jaar zijn onze pompoenen tot bij de buren gegroeid. Een buurman en buurman zaadjes zouden dus een leuke knipoog zijn naar onze geweldige buren waar we mee tuinieren.

 11. Joris en Rowaan zijn mijn “buurman en buurman” broers in huis van 6 en 9. Zij lijken wel een tweeling die ontdekken door te doen: Mam, waarom zit er een drempel in de badkamer? Dan moet ik alert blijven want de volgende dag staat de badkamer blank. Van Chocolade melk maken in de waterkoker, of verfkwasten in de wasmachine… Ze blijven me verrassen.

 12. Ik zou het graag voor mijn zoontje willen winnen omdat hij erg graag naar buurman en buurman kijkt en er van houdt. Met deze leuke potjes leert hij ook kruiden te planten en te verzorgen en dan doet hij ook gelijk wat hij bij buurman en buurman ziet namelijk zelf klussen en verzorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.