Regelmatig struin ik Pinterest af en pin ik alles op mijn prikbord wat ik mooi vind. En tja, dat is nogal wat! Ons huis is op dit moment alles behalve Pinterest-waardig, hoewel we er wel steeds meer naar toe gaan om er wat sfeer in te brengen. Zo ruimden we afgelopen weekend alles op en hebben we wat dingen verplaatst, waaronder de eettafel. 

Werken aan de eettafel is niet handig
Over die eettafel gesproken, die is echt te klein. Je moet je voorstellen dat ik geen kantoor heb in huis en dat ik dus gewoon werk aan deze tafel. Tijdens het eten moet dus mijn laptop aan de kant, echt niet handig! We hebben een ruime woonkamer, dus een iets groter exemplaar moet makkelijk kunnen!

Koude voetjes: tijd voor een kleed
Toch zijn er een aantal dingen die we echt nog willen aanschaffen. Een nieuw HK Living Vloerkleed bijvoorbeeld. De vloer is hier altijd koud, dus iedereen loopt op slippers/sloffen of dikke sokken. Een kleed zorgt voor meer warme aan de voetjes en het ziet er natuurlijk ook gewoon een stuk gezelliger uit. Een rond kleed lijkt me wel wat! De vorige keer hadden we een goedkoop kleed wat echt verschrikkelijk was. Als je 5 minuten na het stofzuigen naar het kleed keek, zag het er alweer niet uit. Deze is dus heel snel met het grof vuil meegegaan.

Licht in de duisternis, maar niet teveel
Verder zouden we wel wat nieuwe lampen willen aanschaffen. De lamp die bij ons aan het plafond in de woonkamer hangt is zo fel, dat je eronder zou kunnen opereren. En ja, de muren zijn nog kaal, dus daar willen we in de toekomst ook wel wat mee. Een puntje van discussie is het eventuele aanschaffen van een HK Living hangstoel. Ik vind het heel erg tof, alleen vriendlief is tot nu toe nog niet te overtuigen. Het lijkt me gewoon zo handig (en natuurlijk super Pinterest-waardig) om zo’n gaaf exemplaar in de woonkamer op te hangen.

We zakken langzaam aan door de bank
Nog een andere hele grote wens is, een nieuwe bank! Wij zitten momenteel op een tweedehandsje…wat op zich niet zo erg is, alleen is hij behoorlijk ingezakt. We hebben al wat mooie exemplaren gezien en zijn nu aan het sparen voor een nieuw exemplaar, waar we de komende jaren nog heerlijk op kunnen zitten.

Wat heb jij allemaal nog voor interieur-wensen? Ik lees ze graag hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.