Allereerst; met volslank zijn is helemaal niets mis! Ikzelf hoor ook zeker bij deze categorie. Nu ga ik hieronder voor jullie opschrijven hoe je er fantastisch uit kunt zien op de “mooiste dag van je leven”, maar dit houdt niet in dat wij hier thuis op dit moment trouwplannen hebben! Voordat de tamtam aanslaat; relax lieve vrienden en familieleden, ik stel jullie heus niet via mijn blog op de hoogte van dit soort belangrijke dingen!

Dat je als prachtige vrouw een maatje meer hebt, maakt tegenwoordig helemaal niets meer uit. Vroeger kon je dan echt niet terecht in een “normale” bruidswinkel, maar in deze moderne tijd is er gelukkig wel ontzettend veel keus! Bij Weddings hebben ze het motto “omarm je curves” en met een hele speciale bruidslijn voor de wat vollere dames, komen ze aan ieders wens tegemoet. Want je hoeft echt geen maatje 38 te hebben om er fantastisch uit te zien op je trouwdag. Sterker nog: een vol figuur kan juist prachtig zijn, als je het maar op de juiste manier accentueert.

In de bruidsmode spreekt men vanaf maat 46 van een plusmaat. Omdat er meer stof en bewerking nodig is om van een jurk een plusmaat te maken, moet je altijd rekening houden met een toeslag. Vraag de adviseuse om informatie. Laat je droomjurk aan jouw wensen aanpassen, het in tenslotte jouw/jullie dag. Er staat een fijn, gedreven en goed team van coupeuses tot je beschikking.

#1 Kies een A-lijn uit één stuk
Iedereen oogt een stuk langer en slanker in een A-lijn model. Het accentueert je zandloperfiguur, ook als je niet veel taille hebt. In modellen die uit twee delen bestaan (lijfje en rok) lijkt het alsof je een stuk voller bent.

#2 Less is more
Kies niet voor een jurk met heel veel extra toeters en bellen! Dit alles zorgt ervoor dat je een stuk groter lijkt. Kies liever voor een model met minder bewerking.

#3 Kies voor een V-hals en geen boothals
Een boothals die afloopt richting je schouder is charmant, maar maakt het maakt je optisch een stuk breder dan dat je bent. Om slanker te lijken kun je beter een V-hals dragen, omdat deze je hals verticaal accentueert.

#4 Draag goede lingerie
Draag goede lingerie. Dit is vaak prijzig, maar een goede investering omdat op deze manier je figuur optimaal tot z’n recht komt.

#5 Langer lijken?
Wil je langer lijken, kies dan zeker niet voor een te lange sleep of sluier. Dit zorgt er namelijk voor dat je er kleiner uitziet dan dat je bent. Een sluier die op je heup, of er net over valt, is in dit geval een betere keus!

Heb je een lijstje van specifieke modellen die je graag wilt passen? Bel van tevoren naar de winkel om te vragen of ze deze allemaal in jouw maat op voorraad hebben. Dat voorkomt teleurstellingen.

Afbeelding: Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.