De PAW Patrol zijn op dreef in hun grootste reddingsmissie tot nu toe! Outright Games, de toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft in samenwerking met Nickelodeon ‘PAW Patrol The Movie™ Adventure City Calls‘ gelanceerd, verkrijgbaar op PlayStation®, Nintendo Switch™, Xbox en Steam voor een prijs van € 39,99.

Gebaseerd op speelfilm

Gebaseerd op de eerste lange speelfilm van de franchise ‘PAW Patrol: The Movie’, welke op 18 augustus is uitgekomen van Spin Master Entertainment in samenwerking met Nickelodeon movies en Paramount Pictures. Je gaat samen met de pups en hun nieuwe vriendje Liberty op avontuur in deze gloednieuwe grote stad.

In de nieuwste missie van de PAW Patrol gaan ze de strijd aan met burgemeester Humdinger, die van plan is om de bruisende metropool Adventure City over te nemen. Alleen de pups kunnen zijn egoïstische plannen stoppen en ze hebben jou nodig om hen te helpen! Kruip in de huid van je favoriete lid van de PAW Patrol, waaronder Chase, Skye en het nieuwste lid Liberty, elk met hun eigen unieke vaardigheden, en red de stad in reddingsmissies op het scherpst van de snede.

Nieuw gadgets en voertuigen

De nieuwste gadgets en voertuigen brengen de stad tot leven en openen nieuwe spannende locaties uit de lange film. Geniet van minigames, zoals dansen op Pup Pup Boogie, ontdek een voorraad puppylekkernijen die zo groot is dat Rubble er gegarandeerd blij van wordt en speel onderweg nieuwe beloningen vrij! Speel samen in zowel solo als lokale coöp modi in deze 3D platformer, zodat zowel jonge gamers als oudere familieleden en vrienden zich bij de PAW Patrol kunnen voegen voor hun grootste missie ooit!

Key features

  • NAAR AVONTURENSTAD! – Verken gloednieuwe locaties uit PAW Patrol: The Movie
  • BE THE PUPS – inclusief Chase, Marshall, Skye en de nieuwe stadspup Liberty
  • MISSIE PAW – Red de dag in verbazingwekkende reddingen en bonusmissies
  • COLLECT THEM ALL – Speel beloningsbadges vrij voor het verzamelen van alle pup traktaties
  • MINIGAMES SPELEN – Zoals Pup Pup Boogie, in solo of lokale coöp modus

Over PAW Patrol

PAW Patrol is een van de grootste wereldwijde voorschoolse merken, met de nummer 1 voorschoolse show, die de hitlijsten aanvoert sinds de uitzending in 2013. Het wereldwijde fenomeen bereikt meer dan 170 landen via de tv-show, speelgoed, videospelletjes, kledinglijnen en zelfs attracties in themaparken. Kinderen die dol zijn op de PAW Patrol worden volwassen, net als hun PAW Patrol-maatjes en de avonturen die voor hen liggen met hun eerste lange speelfilm ‘PAW Patrol: The Movie’ die op 18 augustus 2021 op het witte doek is verschenen.

WINNEN!

Wij mogen 1x een PS4 code weggeven! Voor wie doe jij mee? Laat je reactie hieronder achter en vergeet je naam + een geldig mailadres niet. Op 2 september ontvangt de winnaar/winnares een mail.

29 gedachten over “‘PAW Patrol The Movie™ Adventure City Calls’

  1. Ik doe graag mee voor mijn bonuszoon. Hij vindt net zoals heel veel jongens gamen erg interessant en paw petrol vindt hij heel leuk dus dit is echt een game voor hem.

  2. Ik maak hele graag kans mijn zoontje Bart, een enorme Paw Patrol fan, te mogen verrassen met dit geweldige spel! 👦🏼❤️🐶🎮🤞🏼🍀

  3. Wij doen graag mee met deze winactie! Wat een leuk spel! Mijn zoontje word hier heel blij van! Hij een een mega fan van Pawpatrol en hij vind gamen ook geweldig. Vooral samen met zijn grote broer!

  4. Ik doe mee voor mijn jongste zoontje. Hij is uiteraard een groot Paw Patrol fan. Hij probeert met zijn 4 jaar oudere broer te gamen, maar deze games zijn vaak te moeilijk. Dat frustreert en geeft vaak ruzie. Deze game is perfect voor hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.