Ga mee terug naar hoe het allemaal begon! Het iconische duo kruist elkaar voor het eerst wanneer Jerry naar New York City verhuist op de dag wanneer “de bruiloft van de eeuw” gepland staat. Tom heeft de taak Jerry uit de weg te ruimen voordat het evenement plaatsvindt. In klassieke Tom en Jerry mode, zullen de twee moeten samenwerken als ze willen overleven wanneer een duivelse schurk zijn zinnen op hen heeft gezet. 

Synopsis

Als Jerry op de avond voor de bruiloft van de eeuw in het chicste hotel van New York trekt, huurt de jonge bruiloftsplanner Kayla, Tom in om van hem af te komen. Het kat-en-muisspel dat losbarst dreigt niet alleen de bruiloft, maar ook het hotel te ruïneren.

Beschikbaarheid

 • 07/09/2021 – EST via Pathé Thuis, KPN, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
 • 22/09/2021 – VOD via Pathé Thuis, KPN, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
 • 22/09/2021  – Blu-ray™ & DVD

Bonusmaterialen

 • Deleted Scenes
 • Gag Reel
 • Behind the Scenes

 

69 thoughts on “Tom & Jerry The Movie

 1. Deze film wil ik heel graag kijken met mijn man. Hij vind Tom & Jerry al zo lang geweldig en we konden hem helaas niet in de bioscoop gaan kijken ivm COVID-19. Leuk idee voor date-night 😉

 2. Tom en Jerry voor mij nostalgie , mijn kinderen zijn er mee grootgebracht en de kleindochters groeien er nu mee op. Het zou heel erg leuk zijn voor met de kleindochters

 3. Wauw te gek. We zijn als jong gezin dol op Tom en Jerry. Mijn man Hans, onze oudste zoon Berend (15) en Martin (11) en ik gaan er met ons allen met heel veel plezier naar kijken. Dat wordt volop genieten.

 4. Ik ga deze film met mijn kinderen kijken.
  Tom & Jerry waren toen ik jong was mijn favorieten, nu moet ik dit toch overdragen op mijn kinderen.

 5. Mijn dochters zijn gelukkig net zulke grote fans van Tom & Jerry als hun vader. Ik zou graag met een lekker bak popcorn deze met hun zien op een filmmiddagje!

 6. Met mijn zoontje, hij wilde deze graag in de bioscoop zien maar dat is er niet meer van gekomen. Misschien nu thuis gezellig met popcorn!

 7. Samen met onze lieve zoon en dochter kijken! Papa en mama waren vroeger ook al helemaal weg van deze leuke kat en muis! 😀
  Hopen op een heel klein gelukje!

 8. Leuk, ik ga samen met mijn neefje kijken. Op woensdag is mijn oppasdag, na school komt hij altijd naar mij toe en doen we schoolwerk en gezellige dingen samen.

 9. Ohhhh, lijkt me zo leuk om Tom en Jerry samen met mijn achterneefjes te kijken. Hopelijk zullen zij er net zo van genieten als ik vroegr van dit duo deed.

 10. Ik ben overdonderd door deze waanzinnige prijs!
  Wij zijn in alle staten om deze mooie wenselijke prijs!
  We kunnen en moeten deze prijs koste wat het kost winnen!
  Dat betekent alleen maar dat wij ongeremd en ongenuanceerd gaan liken & delen zodat jullie niet meer zijn weg te denken onder de mensen
  Renate R C Van Zijp Sebas-Jacey Troost
  Sebas-Jacey Jaceyjazzlin Jj Troost Renate R C Van Zijp Troost
  Ellen Verbunt
  Wendy van Zetten
  Angelique Vd Berg

 11. Met ons gezin en overbuurman Tom!
  Tom komt altijd Formule 1 kijken bij ons op zondag, maar als voorafje is een achtervolging Tom & Jerry natuurlijk niet te versmaden.

 12. Ik zou deze film met mijn zoontje van vijf en mijn man samen willen kijken. Mijn zoontje is helemaal fan van de tekenfilms van Tom & Jerry en ik liet laatst de trailer van de film zien. Hij wilde hem meteen gaan kijken, maar dat ging helaas niet. Zou super zijn om hem aan de verzameling toe te mogen voegen.

 13. Het lijkt me super leuk om deze film met mijn 2 kinderen te bekijken. Een middagje ouderwets kat en muis humor kijken.

 14. Ik ben overdonderd door deze waanzinnige prijs!
  Wij zijn in alle staten om deze mooie wenselijke prijs!
  We kunnen en moeten deze prijs koste wat het kost winnen!
  Dat betekent alleen maar dat wij ongeremd en ongenuanceerd gaan liken & delen zodat jullie niet meer zijn weg te denken onder de mensen!
  Renate R C Van Zijp Troost
  Sebas-Jacey Troost

  Ellen Verbunt
  Wendy van Zetten
  Angelique Vd Berg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.