Na een lange dag, lekker ontspannen je serie kijken, wanneer het jou uitkomt. Is online tv-kijken ook niet meer weg te denken uit jouw dagelijks leven?

Begrijpelijk, want deze vorm van televisie kijken biedt veel vrijheid als het gaat om aanbod en tijd. Je kijkt precies wat je wilt én wanneer je dat wilt. Het enige nadeel: na verloop van tijd kun je de series en films van Netflix wel dromen. Er zijn echter nog veel meer manieren om online tv te kijken. Wil je op ieder moment optimale vrijheid en keuze hebben uit het beste dat tv te bieden heeft? Er is nog veel meer mogelijk op het gebied van online tv-kijken.

Pluspakket: altijd iets op tv
Veel providers bieden tegenwoordig een extra pakket aan. Naast ruim 30 extra zenders bovenop het reguliere pakket bij KPN, krijg je met een Pluspakket ook iedere maand weer een groot aantal nieuwe films en kijk je eindeloos de leukste series. Ook voor kinderen is er een uitgebreid aanbod: met een Pluspakket is er dus altijd voor iedereen iets op tv.

Mis geen enkele wedstrijd
Volg je alle ontwikkelingen in de nationale en internationale voetbalwereld op de voet? Of is sport in het algemeen helemaal jouw ding? Met een speciaal sportpakket, zoals Fox Sports of Live voetbal, kijk je gezellig met vrienden alle grote evenementen, maar ook andere toernooien.

Alle nieuwe topfilms, gewoon bij jou op de bank
Ben je een echte filmfan? Maak het jezelf gemakkelijk en haal de bioscoop in huis met Film1. Iedere week vind je hier premières van de nieuwste blockbusters, maar ook een groot aantal filmhuis-films. Goed voor uren ongestoord genieten en reclamevrij filmplezier.

Speciaal voor de allerkleinsten
Met een speciaal Kidspakket van KPN heb je steeds de beschikking over leerzame shows en series, zonder reclame. Bovendien zet je veel programma’s aan wanneer het jou uitkomt, ook op andere devices, zoals een tablet.

Hoe kijk jij televisie en wat is jouw favoriete televisiepakket?

Afbeelding: Pixabay

One thought on “5 tips om online tv te kijken

  1. Wij hebben nog televisie, maar om eerlijk te zijn kijk ik alleen Expeditie Robinson op tv. De rest kijk ik allemaal via de smart tv: via RTL gemist, NPO gemist, Netflix en You Tube, e.d.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.