ALVINNN! en de Chipmunks is een nieuwe Nickelodeon animatieserie voor het hele gezin. De serie neemt de kijker mee in een achtbaan van muziek, humor en geweldige verhalen. Met in iedere aflevering natuurlijk een nieuw Chipmunklied.

De drie bijzondere eekhoorntjes Alvin, Simon en Theodore zijn broers. Het lijken normale kinderen. Ze gaan naar school, maken huiswerk en kibbelen af en toe… maar ze zijn toevallig ook nog wereldberoemde rocksterren en geven concerten in uitverkochte zalen als de Chipmunks.  David zorgt voor ze en schrijft ook hun liedjes. Hij heeft zijn handen vol aan het in toom houden van de jongens en dan vooral aan Alvin. Zijn geduld wordt veelvuldig op de proef gesteld. Vaak eindigen zijn  zinnen dan ook met “ALVINNN!!!”.

ALVINNN! en de Chipmunks speelt zich af in een wereld die draait om familie, school en kwesties waar alle kinderen mee te maken hebben, maar met een Chipmunk twist. De verhalen gaan over de uitdagingen van het opgroeien en het begrijpen van de wereld. Muziek is een integraal onderdeel van de serie met in elke aflevering  een nieuw, origineel Chipmunklied.

Alvin and The Chipmunks is de klassieke, wereldwijd bekende titel van Ross Bagdasarian Sr. ook bekend als David Seville. Het wordt beschouwd als een van de meest succesvolle kindermerken ter wereld met een trouwe fan-base van meer dan 50 miljoen  kijkers in meer dan 150 landen en vijf Emmy award nominaties.

ALVINNN!!! en de Chipmunks is vanaf maandag 15 juni elke schooldag om 17.40 uur te zien op Nickelodeon.

One thought on “ALVINNN! en de Chipmunks terug op tv!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.