Vajèn van den Bosch heeft dit jaar haar eigen Oudejaarsavond pyjamaparty georganiseerd, waardoor het voor de jongste kijkers wel erg makkelijk wordt om wakker te blijven op 31 december. Tijdens ‘De Nationale Opblijfavond’ gaat Vajèn tussen 19.00 uur en 00.00 uur elk halfuur een spel spelen met bekende gasten. Ze daagt onder anderen zangduo Mylene en Rosanne, Brugklas-acteur Daan Kruysifix, TikTok-fenomeen Sara Dol, girlband REMIX, presentatrice Pauline Luth, Spangas-acteur Tobias Oelerik en zangeres Julia van Bergen uit voor grappige, leuke en verrassende spelletjes, die ook gemakkelijk door de kinderen thuis uit te voeren zijn. ‘De Nationale Opblijfavond’ is op 31 december 2019 vanaf 19.00 uur elk halfuur te zien bij het digitale kanaal RTL Telekids 24/7.

Naast gesprekken over het afgelopen jaar en de plannen voor de toekomst, wordt er op de knop gedrukt om ‘het nieuwe thema’ te onthullen waarmee Vajèn en haar gast(en) een grappig, leuk verrassend spel zullen spelen om een nieuwe trend te gaan zetten voor in 2020. Wordt dit spel een nieuwe trend en wint de gast de hashtag #Nieuwetrend2020? Uiteraard mag op Oudejaarsavond het aftelmoment niet ontbreken. De kleine kijker thuis kan met Vajèn en haar gasten op een feestelijke manier aftellen naar het nieuwe jaar.

‘De Nationale Opblijfavond’ wordt geproduceerd door BazarMedia en biedt een programmering speciaal voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar.

Telekids 24/7  Het digitale kanaal is gratis te zien bij KPN iTV, Telfort, XS4All, Glashart, Ziggo, Tele2, Kabel Noord, Solcon, Delta Zeeland en Online.nl. Bij Caiway is de Nationale Opblijfavond te zien via het etalagekanaal. Bij CanalDigitaal is de Nationale Opblijfavond te ontvangen via het basispakket door abonnees die hun interactieve box hebben aangesloten. Ziggo zet RTL Telekids 24/7 (kanaal  312) open voor al haar televisie-abonnees met een digitale ontvanger.

‘De Nationale Opblijfavond’ is op 31 december 2019 vanaf 19.00 uur elk halfuur te zien bij het digitale kanaal RTL Telekids 24/7.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.