Ondertussen krijg ik bijna medelijden met de boekenplanken van Fantasia fans. Ook dit elfde exemplaar is goed voor 800 gram lees-, kijk-, voel-, ruik-, kras- en speelplezier! Daarbij zijn een stickervel en een kartonnen 3d bril toegevoegd. De grootste hilariteit bij onze dochters zit hem in de drie reukpagina’s. De oudste heeft allang geroken en krijgt haar zusje ook zo gek. “Bah!” En dan volgen de Oh’s en Ah’s op de 3d pagina’s en mogen we om ste beurt de 3d bril op. De tijd om te wennen krijgen onze ogen niet, de volgende is aan de beurt. De zintuigelijke beleving is compleet wanneer ook onze warme handen teksten tevoorschijn toveren. Op naar de leeskilometers van dit 384 pagina’s dikke boek:

“Als Geronimo verkleed als kikker naar een gemaskerd bal gaat, krijgt hij ruzie met Duifje en belandt hij pardoes in een fontein. Als hij weer bijkomt, weet hij niet wat hem is overkomen: hij is plotseling in Fantasia! En dat is natuurlijk niet zomaar, want hij zal aan de slag moeten om Florina de Fleur te helpen bij de strijd tegen een mega-mysterieuze tovenaar en zijn piraten-handlangers. Gelukkig staat Geronimo er niet alleen voor, maar wordt hij geholpen door vriendelijke zeemeeuwen, feetjes, kabouters en andere fantasiastische wezens! Vlieg mee op de vleugels van je fantasie!”

Alle titels van Thea & Geronimo Stilton zijn nu te bekijken in de cee-app, die te downloaden is in de appstore. Nu is gemakkelijk bij te houden welke boeken je al gelezen heb, welke je graag voor je verjaardag wil hebben of in de bibliotheek op wil zoeken. Geen overbodige luxe met zoveel delen binnen de diverse boekenseries.

Welk boek van Stilton staat nog op het lijstje van je kind?

‘Fantasia XI- De Duistere Driemaster’ van Geronimo Stilton, Uitgeverij De wakkere Muis 2016 is zoals alle andere delen te koop in de Wakkere Winkel.

/Lmcmr

Een gedachte over “Geronimo Stilton- Fantasia XI- ‘De Duistere Driemaster’ 9+

  1. Mijn oudste zoon heeft een paar weken geleden zijn eerste geronimo stilton boek voor zijn verjaardag gekregen en inmiddels liggen er nog twee naast zijn bed van de bibliotheek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.