vadersboekVriendlief vond het tijd, om zich eens in te gaan lezen over baby’s en het vaderschap. Nou is hij, net zoals een heleboel andere mannen, niet al te dol op lezen, dus een boek van 400 pagina’s….dat ging hem niet worden. Uitgeverij SNOR denkt mee met deze groep mannen en heeft het VADERSBOEK uitgebracht. Op de achterkant van het boek staat: “Een vrolijke, pragmatische en vaderlijke opsomming van alle nieuwe wetenschappelijke inzichten, op het gebied van vaderschap. En ja hoor….hij begon met lezen….

wpid-wp-1442084706743.jpeg“Het VADERSBOEK zou mij, ook al lag het tussen een heleboel andere boeken, op een grote tafel, meteen opvallen. Het kleurgebruik is opvallend, net als de afbeelding die op de voorkant staat. Het boek nodigt uit om zich om te laten draaien, zodat de achterkant gelezen kan worden. Onderzoek wijst uit, dat vaders meteen al na de geboorte, een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van kinderen. Ook zijn baby’s belangrijk voor de ontwikkeling van een vader. Samen groeien, dat staat voorop, vandaar dat ik dit boek graag wilde lezen. In het voorwoord staat een dik gedrukte zin “Het was een grappig avontuur, zo’n kleine baby. En ook wel eng”. Exact deze zin omschrijft hoe ik me op dit moment voel. Ik vind het fantastisch dat ik vader mag worden, maar toch is het ook heel erg spannend. Ik vind het boek vermakelijk, informatief en echt geschreven voor mannen. Niet teveel “bla-bla”…gewoon waar het op staat. Bam! Zoals wij mannen zijn”.

Ik wil niet teveel over dit boek gaan opschrijven, ik vinwpid-wp-1442084710216.jpegd gewoon dat je dit boek als (aankomende) vader in je bezit móet hebben! Zo…!

Bestellen kan hier (check ook ff ‘t inkijk exemplaar)! Enne vergeet niet…Vaderschap is het beste excuus om al het speelgoed te kopen dat je cool vindt!

Auteur: Gerard Janssen
Illustrator: De Sauerkids 

(Visited 196 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.