dag1Na het succes van ‘Elke dag een vraag’ en ‘Elke dag een vraag voor lovers’ is er nu een editie speciaal voor kinderen. Met nieuwe vragen, een kleurrijk en uitnodigend (en grotere schrijfruimte), is dit boek een musthave voor alle kinderen! Ook leuk om cadeau te geven dus!

De kleine man kan nog niet lezen en schrijven, maar zichzelf verwoorden gaat hem heel erg goed af. Hij vind het dan ook leuk om de vragen die ik stel te beantwoorden. Ik heb het dan over de vragen uit het boek he, op andere vragen krijg ik soms geen antwoord!

Iedere dag van het jaar, heeft zijn eigen vraag (ja, dus echt 365 vragen!). Het idee van dit boek is, dat je de komende 4 jaar telkens dezelfde vraag stelt. Antwoorden die nu gegeven worden, kunnen volgend jaar (of over 2, 3 of 4 jaar) heel anders zijn. Het kind wordt ouder en zal de dingen op een andere manier gaan bekijken en een eigen mening creëren.

wpid-20150410_201033.jpgVragen die je bijvoorbeeld tegen komt:
*Hoe sta je in het leven, wat wil je allemaal bereiken, welke dromen heb je, waar houd je van en wat kun je echt niet uitstaan?
*Wat maakt vandaag echt een topdag?
*Hoe gaat het op dit moment op school?
*Zou je later graag huisdieren willen?
* In welke klas zit je nu?
* Wat zijn je hobby’s?

Eventjes het antwoord van de kleine man op de volgende vraag:
“Wat doe je weleens stiekem?”
“In de ochtend spelen, maar dan wel heel zachtjes, anders worden jullie wakker”.

Op iedere pagina in het boek, staan 4 vakjes waar het antwoord in geschreven kan worden. Let op: 1 vakje per jaar! Het is een ideaal boek voor kinderen die er niet van houden om hele dagboeken vol te gaan schrijven. Korte vragen, waarop je een kort antwoord moet geven. Een leuk naslagwerk voor later, tijdens zijn/haar bruiloft ofzo, haha!

Je kunt “Elke dag een vraag voor kids / Dagboek voor 4 jaar” van BBNC uitgevers o.a. hier bestellen:
[bol_product_links block_id=”bol_55281126651ed_selected-products” products=”9200000030370395″ name=”dagboek” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.