Een emmertje met twee “oortjes” waaraan touwtjes zitten en daaraan een stevig,downloads (1) maar flexibel handvat. Dat is de zeer korte omschrijving van de Scrunch-bucket als je het ziet. Zodra je hem eenmaal vast pakt (het emmertje) dan is hij helemaal in elkaar te Scrunchen. Het is ontzettend flexibel en tegelijkertijd stevig genoeg om zandkastelen te bouwen of om neer te zetten, potgrond erin te doen en met zaadjes aan de slag te gaan.

SAMSUNG CAMERA PICTURESWelk doel je ook voor ogen hebt, de Scrunch-bucket past zich er makkelijk op aan. Neem nou dat kleine hoekje in de badkamer waar een rond emmertje of bakje niet kan staan? Handige plek om het emmertje daar neer te zetten en het kleine badspul in te doen na het badderen. Rondslingerende pennen, potloden en stiften zijn ook SAMSUNG CAMERA PICTURESverleden tijd. Doordat het emmertje op te vouwen is kan het emmertje overal mee naar toe genomen worden zonder dat het te veel plaats in beslag neemt. Zo kun je makkelijk en snel richting het strand of op vakantie.

Het emmertje is 16cm (doorsnede bovenkant), 10cm (doorsnede onderkant) in de breedte. De hoogte is 13cm en als je het handvat omhoog meetelt dan 24cm. De Scrunch-bucket is gemaakt van silicone materiaal met touw aan het handvat. De inhoud is maar liefst downloads (2)1,5 liter en zonder inhoud weegt het 210 gram.

 
Uit de Scrunch serie zijn ook nog andere producten beschikbaar. Hier kom ik in latere reviews op terug.

Distributeur van de Schrunck-Buckets in Nederland is Charl’s Toys.
Deze worden verkocht bij:
AllaboutEve in Amsterdam: http://www.facebook.com/allaboutevenl
Uniek kado in Doetinchem: http://www.zozijn.nl/uniekkado
Meneer Paprika in Haarlem: http://www.meneerpaprika.nl
Bink en Beauty in Heemstede: https://www.facebook.com/BinkenBeauty

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.