De mooiste tijd van het jaar? De vakantie natuurlijk! Lekker met het hele gezin genieten op reis, op het strand, op de camping ‒ anywhere! En die pret begint al voor je vertrekt, helemaal met het Familievakantiedagboek van bestsellerauteur Elma van Vliet.

Wij ontvingen een exemplaar voor het schrijven van een recensie. Wij gaan dit jaar niet echt op vakantie (afgezien van hier en daar een nachtje weg of een dagje uit) maar toch vind ik het erg leuk om aandacht te geven aan dit leuke dagboek. Aangezien het tijdloos is, kunnen we volgend jaar altijd nog gebruik maken van het Familievakantiedagboek.

Mooie blauwe zee
De blauwe kaft zorgt bij mij meteen voor het echte vakantie-gevoel..het doet me namelijk denken aan een mooie blauwe zee. Binnenin is het een zonnig geheel waar je iedere dag kunt opschrijven wat jullie gedaan hebben. Verder is er ruimte genoeg voor foto’s, tekeningen en souvenirs. Voordat je op vakantie gaat vul je de handige paklijsten in, zodat je zeker weet dat je niets vergeet. Ook geef je antwoord op de vragen waar je bijvoorbeeld heen wilt en waar iedereen zich het meest op verheugt. Na je vakantie heb je een mooi naslagwerk waar je op ieder gewenst moment nog van kunt genieten. Ook leuk: er zijn speciale bladzijden waar je de adresgegevens van je vakantievrienden kunt invullen! Verder kun je ook nog op een kaart aangeven waar je geweest bent (of graag naartoe wilt)

De mooiste herinneringen
Voor Elma van Vliet, maker van het Familievakantiedagboek, zijn herinneringen en het samen ophalen daarvan ontzettend belangrijk: “Het zijn vaak de kleine dingen die een moment zo speciaal maken en tijdens een vakantie beleef je er samen een heleboel. Een fotoboek is een heerlijke manier om al die mooie herinneringen weer op te halen, maar eenmaal terug in de dagelijkse routine wil het maken van zo’n boek er nog weleens bij inschieten. Het Familievakantiedagboek maak je voor en tijdens de vakantie, zodat het bij thuiskomst af is. Door alles op het moment zelf op te schrijven, word je bewuster van het geluk dat in de kleine dingen schuilt. Het resultaat is een bundel met de mooiste herinneringen van de hele familie

Prijs & verkrijgbaarheid

Het Familievakantiedagboek van Elma van Vliet is vanaf 26 juni 2017 verkrijgbaar bij de boekhandel, kinderboetiek en online voor de consumentenadviesprijs van €17,99.

Over Elma van Vliet
Elma van Vliet wil mensen inspireren écht contact te maken. Toen haar moeder in 2001 ernstig ziek werd, realiseerde ze zich hoeveel ze haar nog wilde vragen. Ze maakte het boek Mam, vertel eens, het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van kleine en grote momenten en herinneringen. Haar boeken, spellen en online-concepten staan bekend om de fraaie vormgeving en inspirerende vragen, en als startpunt van mooie gesprekken. Met Elma’s hulp schrijven meer dan drie miljoen mensen wereldwijd eigen, persoonlijke verhalen. Zie ook elmavanvliet.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.