Wij kregen laatst van de postbode een hele grote doos (het zweet stond letterlijk op zijn voorhoofd). Hierin zat zitzak “Elly” met boeddha print. We hebben deze gekregen van Terapy. Zij maken ergonomische en comfortabele producten waarin je je kunt ontspannen en waardoor je dus weer eventjes kunt opladen. De zitzakken zijn gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit. Deze korrels bevatten minder lucht. waardoor ze hun volume langer behouden en jij dus een hele tijd kunt genieten van een goede zitzak. Hieronder vertel ik wat wij van onze zitzak vinden én waarom je er eigenlijk gewoon eentje zou moeten kopen.

Voordat ik verder ga….de jongens hebben zich kostelijk vermaakt met de grote doos waar Elly in gebracht werd. Sterker nog, op moment van schrijven staat ons zelfgemaakte huisje nog steeds en wordt er nog iedere dag mee gespeeld. 

Elly ziet er niet alleen supertof uit, het zit ook nog eens heel erg lekker. We hebben een behoorlijk doorgezakte bank, dus nu is het soms “vechten” wie er op de zitzak mag zitten. Je kunt hem (of eigenlijk haar) in en handomdraai in een druppelvorm plaatsen, waardoor de druk in je wervelkolom wordt verlicht. Verder ziet het er natuurlijk ook gewoon stylish uit. Als er vlekken op de zitzak komen dan kun je de buitenhoes er gemakkelijk afritsen en hem op 30 graden wassen (niet in de droger doen daarna natuurlijk). Gaat het om vlekken die je wel kunt verwijderen zonder de hoes in de machine te gooien, dan heeft dat de voorkeur. Pak een vochtige doek en poets de vlek voorzichtig weg. Leuk om te weten; als je een andere kleur wilt, dan kun je ook een nieuwe hoes bestellen (handig als je je interieur weer eens om wilt gooien, zoals wij regelmatig doen). De hoes is heerlijk zacht en gemaakt van rekbaar katoen. Hierdoor vormt de zitzak zich naar je lichaam, neemt hij je warmte op en wordt je rug goed ondersteund.

#1 Extra zitruimte
De eerste reden waarom je een zitzak zou moeten aanschaffen is dat je extra zitruimte creëert. Je hoeft dus niet met het hele gezin op de bank tegen elkaar aangeplakt te zitten. En ook als je bezoek hebt, dan kan er iemand op plaatsnemen. Elly wordt hier voornamelijk gebruikt tijdens het televisiekijken (en dan het liefst nog met een dekentje erbij.

#2 Eyecatcher binnen je interieur
Wij hebben meerdere boeddha’s in huis, dus ook de zitzak past er perfect bij. Ik vind het een eyecatcher, juist omdat hij zo’n gaaf printje heeft. Maar ook als je voor een andere kleur zou kiezen, is een zitzak in je huis een toevoeging aan je interieur.

#3 Veel keus!
Bij Terapy.eu hebben ze zo ontzettend veel keus, dat het bijna niet anders kan dan dat er iets voor je tussen zit. Of je nou voor de kleine Sydney voor op de kinderkamer gaat, of voor zijn veel grotere broer Dino….ook jij zal vinden wat je zoekt in deze kleurrijke webshop!

Wij zijn ontzettend blij met Elly en stiekem wil de oudste haar dus wel mee naar boven smokkelen om op zijn kamer te kunnen hangen, terwijl hij aan het lezen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.