Al eerder heb ik aangegeven dat het mij heerlijk lijkt om een eigen kantoor te hebben. Hoewel ik het nu, omdat de jongste nog thuis is overdag, wel lekker vind om in de woonkamer te werken. Hij speelt en ik kan ondertussen werken en tussendoor samen met hem leuke dingen doen. In de toekomst ben ik wel van plan om een kantoortje in te richten, zodat ik me eventjes terug kan trekken als mijn partner thuis is. Er zijn dan echter wel een aantal dingen die ik zeker weten er in wil hebben!

Groter bureau
Hoewel ik echt heel erg blij ben met mijn bureautje, merk ik wel dat ik toch wat ruimte te kort kom. Een groter bureau is dus wel echt een musthave in mijn new office! Het liefste met wat grotere lades, zodat ik mijn review-spullen en administratie iets beter kwijt kan. Ook kan ik dan gemakkelijker mijn familieplanner 2019 en to-do-list kwijt, omdat ik ze dan gewoon open neer kan leggen. Dit geeft een veel beter overzicht én wat meer rust!

Hippe lamp
Ik hou van een industriële look, dus ik zou ook graag binnen dat thema een lamp uitkiezen. Om ruimte te besparen kies ik dan het liefste voor een plafondlamp. Misschien ook nog een bureaulamp aangezien ik dan toch meer ruimte heb op mijn bureau. Een dimmer lijkt me trouwens ook wel wat…ik hoef echt niet de hele dag/avond vol in de spotlights te zitten namelijk. 

Kunst aan de muur
Naast dat er uiteraard wat foto’s aan de muur komen van de boys, zou ik ook heel erg graag wat kunst aan de muur willen. Denk dan niet meteen aan een kopie van de Nachtwacht, want dat is niet helemaal mijn ding. Ik kies liever voor iets abstracts wat tijdloos is en eigenlijk heel goed past binnen een hip interieur. MyNewArt biedt kunst aan voor ieder budget, wat het dus voor een breed publiek toegankelijk maakt. Ik heb al een aantal prachtige werken gezien, dus kiezen wordt wel wat lastig voor iemand zoals ik.

Planten
Okay, mensen die mij kennen zijn waarschijnlijk verbaasd, maar een aantal grote planten vind ik dus echt heel tof! Zeker voor in een kantoor is dit erg geschikt. Verder is het ook nog eens heel erg gezond voor je, om tussen de planten aan het werk te zijn. En het ziet er ook nog eens gezellig uit (ik beloof plechtig dat ik op de planner zal schrijven dat ik ze water moet geven!). En misschien eens per week een verse bos bloemen in een vaas. Daar moet ik dan wel eventjes een plantentafeltje voor aanschaffen. 

Bank
Een tweepersoonsbank mag ook niet ontbreken. Handig voor tijdens een telefoongesprek, of als ik eventjes iets moet doorlezen. Zo’n bureaustoel is ook niet altijd alles natuurlijk. Ook gezellig als de jongens of mijn partner zo af en toe eventjes komen buurten. Met wat leuke kussentjes en een plaid eroverheen kan ik hem dan helemaal naar mijn eigen smaak “inrichten”. 

Beeld: Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.