Ik heb ein-de-lijk een eigen bureautje! Ik schreef al eerder dat ik een eigen kantoortje zou willen op zolder, maar bij nader inzien is werken in de woonkamer een stuk praktischer voor mij. Ik mocht van Eyoba een bureau uitkiezen en dat maakte me echt ontzettend happy. Nu kan ik alles lekker opbergen en gemakkelijk bij elkaar houden. En hij ziet er ook gewoon heel erg tof uit!

Samen met een vriendin zette ik na ontvangst mijn gloednieuwe bureau in elkaar. Dit soort dingen doe ik nooit met mijn vriend, want wij krijgen daar altijd gedoe over. Na een tijdje knutselen hadden we hem in elkaar gezet. De gebruiksaanwijzing was op een gegeven moment voor ons iets onduidelijk, waardoor we een gedeelte weer uit elkaar moesten halen. Geen probleem hoor, lag aan ons…en hij staat uiteindelijk, dat is het allerbelangrijkste!

Een mini-kantoor, gewoon in de woonkamer, zodat ik er toch gewoon “nog een beetje bij zit”. Als ik doordeweeks aan het werk ben is het prettig dat Kian gewoon lekker kan spelen en zo af en toe een beetje televisie kan kijken. Ik ben er als hij me nodig heeft en ik kan hem goed in de gaten houden. En als ik pauze neem, dan spelen we wat of eten we samen gezellig een broodje. Ja, thuiswerken is toch nog steeds helemaal mijn ding! En als ik in de avond nog iets moet doen, dan zit mijn vriend in ieder geval niet alleen beneden.

Zoals jullie kunnen zien heb ik drie lades tot mijn beschikking. Hier past een heleboel in. In lade nummer 1 (links) bewaar ik alle (kleinere) producten die ik nog moet reviewen/recenseren. In de middelste lade ligt mijn Zakenmam agenda, de gezinsplanner (als deze niet op de eettafel ligt), pennen en stiften en nog wat notitieblokken. In de rechterlade heb ik ruimte gemaakt voor enveloppen en andere papierwaren. Op mijn bureau staat uiteraard mijn laptop en ook ligt er een to-do-boekje en een stapeltje kinderboeken (staat gezellig en deze zijn te groot om in een lade op te bergen). O ja…en ook nog weleens wat meer, maar daar is het een bureau voor toch? Ook mijn visitekaartjes en labels om op pakketten te plakken liggen keurig gesorteerd in de la, zodat ik er gewoon bij kan als ik ze nodig heb. Jezelf zichtbaar maken als bedrijf is gewoon heel belangrijk! Zorg trouwens altijd dat jouw promotiemateriaal aansluit bij je merk (of ‘brand’) en dat alle details verzorgd zijn. Dit geldt trouwens ook voor alle details van het verpakkingsmateriaal voor het verzenden van bestellingen tot aan de etiketten en je nieuwsbrief: alle contact met een (potentiële klant) is een kans om jouw bedrijf te promoten!

Over to-do-lijstjes gesproken, de mijne wordt alleen maar langer en langer. Dit is alleen maar positief, want dat betekent dat de zaken goed gaan en dat ik nog steeds goed gevonden wordt. Ook heb ik ontzettend veel blog ideeën voor wat meer informatieve blogs, zoals deze wel vaker voorbij komen. Ik probeer een zo breed mogelijk scala aan te bieden en ik hoop dat jullie nog altijd met plezier mee lezen.

Het enige wat ik echt nog mis is een goede stoel om op te zitten, tijdens het werken. Ik zit nu gewoon op een eetkamerstoel. Op zich zit dat prima, maar een iets ergonomischer model zou beter zijn voor mijn rug. Maar alles op zijn tijd, eerst maar eens even verder met die to-do-lijst!

Afbeeldingen: Eigen beeld en Eyoba.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.